Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Και μέχρι και το τέλος Αυγούστου η αγαπημένη σας εκπομπή Action , που έφερε την Sigma Online Television στην πρώτη θέση της διαδικτυακής τηλεθέασης , συνεχίζεται .... Κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την συναρπαστική συνέχεια, τον φετινό χειμώνα - για να απογειώσουμε την ψυχαγωγία και την διασκέδαση στον Ελλαδικό χώρο ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

Εκπομπή Action , Επεισόδιο 24 : 
Επίσημη Προβολή 16 Αυγούστου 2015





Το Action συνεχίζει τις όμορφες αναφορές του και μέσα στο καλοκαιράκι ,
δροσίζοντας τις σκέψεις μας !!! 
Στο πρώτο μέρος αυτού του Action , η πρόεδρος της Sigma Σοφία Στάμου , φιλοξενείται τηλεφωνικά , στα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σαντορίνης και συγκεκριμένα στο Volcano Tv και στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού !!! 
Στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την Μαντώ Στουρνάρα , την κεντρική δημοσιογράφο των Ειδήσεων , μας αποκαλύπτει όλο το μεγάλο project της Sigma για τις εκπομπές - με κινηματογραφική ματιά λήψης - που θα γυριστούν στην Σαντορίνη ! 
Στο β΄μέρος , αυτού του επεισοδίου Action ... 
μια μεγάλη διοργάνωση που δημιούργησε η Sigma , για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και για να ενισχύσει τον αγώνα του Πάτερ Αντώνιου ... 
Μεταφέραμε μια μεγάλη ομάδα παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου ,
στο εκπληκτικό Adventure Park στην Μαλακάσα ... 
Εκεί τα παιδιά χάρηκαν μια ολόκληρη ημέρα παιχνιδιού στο " ιδιαίτερο " αυτό πάρκο κι ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του πάρκου για την μοναδική φιλοξενία τους !!! 
Εκεί όμως , πέρα απ΄το παιχνίδι και το καταπληκτικό φαγητό , περίμενε τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου και μια μεγάλη έκπληξη !!! 
Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη , η Βασιλική Ανδρίτσου , η Ισαβέλα Κογεβίνα , η Κατερίνα Γερονικολού , ο Ορφέας Παπαδόπουλος , ο Σταύρος Κανελλίδης   κι ο Στέφανος Μουαγιέ , ήταν όλοι τους εκεί , για να μοιραστούν με τα παιδιά της Κιβωτού , 
σπάνιες στιγμές ευτυχίας !!! 
Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες για τις μεγάλες στιγμές που χάρησαν απλόχερα , στα παιδιά της Κιβωτού !!! 
Ας απολαύσουμε ακόμη ένα Action !!!


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και μέχρι και το τέλος Αυγούστου η αγαπημένη σας εκπομπή Action , που έφερε την Sigma Online Television στην πρώτη θέση της διαδικτυακής τηλεθέασης , συνεχίζεται .... Κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την συναρπαστική συνέχεια, τον φετινό χειμώνα - για να απογειώσουμε την ψυχαγωγία και την διασκέδαση στον Ελλαδικό χώρο ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION