Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Νεφέλη Κανάκη ! Ένα μεγάλο ταλέντο ... ξεδιπλώνει τις σκέψεις της κι αφήνεται στην νεαρή παρουσίαστρια της εφηβικής τηλεόρασης της Sigma, Στεφανία Βαλσαμάκη !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!
  • Η  πανέμορφη Νεφέλη Κανάκη ...

  • Την απολαύσαμε σε σπουδαίες τηλεοπτικές εμφανίσεις !  Λατρέψαμε το παιδί θαύμα , με την γλυκιά μορφή και το απέραντο ταλέντο , που έκλεψε την παράσταση και στάθηκε επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της υποκριτικής τέχνης ... Ενθουσιαστήκαμε με το πανέμορφο εκείνο κοριτσάκι , που έφερε ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη μας , μιας κι αναδείχθηκε ένα εξαιρετικό πολύπλευρο ταλέντο και ως παιδί - θαύμα στο καλλιτεχνικό στερέωμα !
  • Αποκλειστικά ,η Νεφέλη Κανάκη στο Sigma , καλεσμένη
  • της δικής μας εκλεκτής Στεφανίας Βαλσαμάκη ...
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Πως προέκυψε να παίξεις στο σήριαλ 'Λατρεμένοι μου γείτονες' ; Ποια ήταν η εμπειρία σου απ' όλο αυτό ; Νεφέλη Κανάκη : Όταν ήμουν εννέα χρονών το πρακτορείο μου πρότεινε να πάω σε μία οντισιόν,που γινόταν για την σειρά 'Λατρεμένοι μου γείτονες'. Έτσι λοιπόν πήγα!Μου δώθηκαν κάποια λόγια να πω, κι ένα τραγούδι που είχα προετοιμάσει και τελικά με επέλεξαν για τον ρόλο της Μπέττυ.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη :΄Εχεις κρατήσει επαφή με τους συμπρωταγωνιστές σου; Νεφέλη Κανάκη : Δυστυχώς , έχω κρατήσει με λίγα άτομα επαφή ! Με την πολυαγαπημένη μου κυρία Έφη Παπαθεοδώρου και διαδικτυακά με τον Δημήτρη Νταούλη. Σίγουρα όμως , υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα ήθελα να ξανασυναντήσω και τα σκέφτομαι και τ' αγαπώ !

  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Οι γονείς σου σε υποστήριξαν σε όλο αυτό; Νεφέλη Κανάκη : Οι γονείς μου με υποστηρίζουν πάντα στις επιλογές μου!
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Πιστεύεις ότι ειναι καλή εμπειρία για έναν ηθοποιό να βγαίνει στο γυαλί από τόσο μικρή ηλικία; Νεφέλη Κανάκη : Δεν θ΄άλλαζα με τίποτα αυτή την εμπειρία . Ένα παιδί που έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄αυτόν τον χώρο,αποκτά εμπειρίες, μαθαίνει να είναι πειθαρχημένο και να συνεργάζεται. Τέλος,του χρησιμεύουν οι γνώσεις κι οι εμπειρίες,που έχει αποκομίσει,στη μετέπειτα ζωή του!
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι σχέδια εχεις σχετικά με την υποκριτική και ποιό επαγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις; Νεφέλη Κανάκη : Θ ΄ακολουθήσω επιστήμες υγείας και μετά υποκριτική σε συνδυασμό με χορό και τραγούδι. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί αυτό το πλάνο , γιατί πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη !
  • Μια μεγάλη καλλιτέχνης ... απο κούνια , σε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση !!! 
    Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι έχεις να πεις στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική; Νεφέλη Κανάκη : Σαφώς ν΄ασχοληθούν αλλά να σπουδάσουν και κάτι άλλο , σε περίπτωση που δεν πετύχουν...
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Ποιό είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο; Νεφέλη Κανάκη : Να πετύχω τους στόχους μου και να ταξιδεύω ...
Στεφανία Βαλσαμάκη : Αξίζει να ζεις και να υπάρχεις για ένα όνειρο" συμφωνείς ή  
διαφωνείς;  
Νεφέλη Κανάκη : Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη για να πετύχει κάποιος τους  
στόχους του !




  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια; Νεφέλη Κανάκη : Δεν τον σκέφτομαι κάπως συγκεκριμένα!Εύχομαι να είμαι καλά κι όλα τ΄άλλα γίνονται...
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Δώσε μια συμβουλή σε όλα τα παιδιά ,που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή και για το τέλος , πες μου την βασική ιδεολογία σου! Νεφέλη Κανάκη : Να σκέφτονατι πριν πράξουν! Να σέβονται τους συνανθρώπους τους και το περιβάλλον τους.Ακόμη είναι σημαντικό να έχουν κριτική σκέψη,να μην δέχονται οτιδήποτε τους σερβίρουν οι γύρω τους και να μην γίνουν υποχείρια κανενός!Κάτι τέτοιο μπορούν να το πετύχουν μόνο με την γνώση ...



  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Νεφέλη μου , σ΄ευχαριστούμε πολύ , που ήσουνα κοντά μας , εδώ στην εφηβική τηλεόραση της Sigma και θα χαρούμε να σε δούμε σε μια απ΄τις εκπομπές σύντομα ! Νεφέλη Κανάκη : Σας ευχαριστώ κι εγώ και είμαι δίπλα σας!




Επιμέλεια ρεπορτάζ : Στεφανία Βαλσαμάκη , 
για το εφηβικό magazino της εκπομπής " Life in Colour " του Sigma



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νεφέλη Κανάκη ! Ένα μεγάλο ταλέντο ... ξεδιπλώνει τις σκέψεις της κι αφήνεται στην νεαρή παρουσίαστρια της εφηβικής τηλεόρασης της Sigma, Στεφανία Βαλσαμάκη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION