Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η Μικρή Ολλανδέζα πως συνδυάζεται με ένα Next Top Model ;;;Η Δανάη Γεωργαντά ... ξεδιπλώνεται στην εφηβική τηλεόραση της Sigma και την παρουσιάστρια μας Στεφανία Βαλσαμάκη !!!

  • Η μυστική συνταγή της επιτυχίας για την μόδα και την ομορφιά , που έχει κατακτήσει όλα τα κορίτσια της εφηβικής ηλικίας .....



  • .
  • Όταν η μόδα κι η ομορφιά πρυτανεύει τότε ...  τρέχουμε όλοι στην Μικρή Ολλανδέζα  με την Top Model ομορφιά ,   για να τα ζήσουμε όλα !!!
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει στην Oλλανδία. Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια εκεί; Δανάη Γεωργαντά : Τέλεια! Ενώ δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια , δεν μου έλειψε τίποτα! Όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια στην Ολλανδία θυμάμαι πώς όλη την ώρα έπαιζα! Πηγαίναμε σινεμά, θέατρο, κοιμόμουν σε φίλες μου ή αντίστροφα, μέχρι και το σχολείο μου άρεσε.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Έχεις σκεφτεί να φύγεις στο εξωτερικό;  Δανάη  Γεωργαντά : Κάθε μέρα το σκέφτομαι κι έτσι όπως πάνε τα πράγματα μάλλον θα γίνει κιόλας. Το μόνο που με έχει κρατήσει ακόμα εδώ είναι το οικονομικό θέμα. Μπορεί η ζωή εκεί να είναι καλύτερη αλλά για να ξεκινήσεις πρέπει να έχεις κάποιο budget,που είναι πολύ δύσκολο να το μαζέψεις με τους Ελληνικούς μισθούς.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Next Top Model; Δανάη  Γεωργαντά : Έβλεπα το αμερικάνικο φανατικά οπότε ενθουσιάστηκα που είχε έρθει στην Ελλάδα και ταυτόχρονα σκεφτόμουν να ξεκινήσω το modeling.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Πως αντέδρασες όταν πέρασες εσύ και δεν πέρασε η αδελφή σου; Δανάη  Γεωργαντά : Bittersweet ήταν τα συναισθήματα! Χαιρόμουν που μπήκα εγώ αλλά στεναχωριόμουν,που εκείνη δεν τα κατάφερε.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Αυτή την στιγμή έχεις κανάλι στο YouTube,που έχει σχέση με την μόδα και την ομορφιά. Πως προέκυψε αυτό; Δανάη  Γεωργαντά : Έχω καλλιτεχνική φύση και ήθελα κάπου να διοχετεύσω όλη αυτή την ενέργεια. Δοκίμασα το modelling, το djing αλλά και το σχέδιο!Όμως κανένα απ΄ αυτά δεν αγάπησα πραγματικά. Τότε ήταν που ανακάλυψα και τη δύναμη του YouTube. Ξεκίνησα να βλέπω ξένες κοπέλλες κι όταν είδα ότι το κάνουν κι Ελληνίδες ,δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι σε έκανε να αφήσεις το modelling και να ασχοληθείς με άλλο κλάδο της μόδας; Δανάη  Γεωργαντά : Οι απαιτήσεις που έχουν στην Ελλάδα στον χώρο του modelling σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζεις είναι απαράδεκτες. Εγώ θέλω να τρώω ό,τι θέλω, να πίνω ό,τι θέλω και θέλω αν μου αρέσει να αφήσω την ρίζα μου άβαφτη , να μπορώ να την αφήσω. Στο κάτω κάτω θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό εδώ.
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Ασχολείσαι με κάτι άλλο επαγγελματικά αυτήν την στιγμή; Δανάη  Γεωργαντά : Ναι! Είμαι beauty editor στο followme.gr ....

  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια; Δανάη  Γεωργαντά : Να ταξιδεύω με τον Δημήτρη και την Chili (το σκυλάκι μου) σε όλες τις χώρες του κόσμου και να κάνουμε ακόμα βίντεο για το YouTube! Να έχει γίνει δηλαδή το επάγγελμά μου. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα! 
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι συμβουλή έχεις να δώσεις στα κορίτσια,που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας; Δανάη  Γεωργαντά : Κλισέ αλλά be yourself. Προσπάθησε για το καλύτερο και μην το παρατήσεις στα δύσκολα. Σιγά σιγά θα χτίσεις την καριέρα σου!
  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Ποια είναι η βασική σου ιδεολογία για την ζωή; Δανάη  Γεωργαντά : Δύσκολη ερώτηση... Ο καθένας έχει τη δική του ιδεολογία. Η δική μου είναι να βάζεις στόχους (μικρούς και μεγάλους) και να τους πιάνεις! Να κάνεις το επάγγελμα που σου αρέσει πραγματικά και να προσπαθείς να είσαι ευτυχισμένη, τόσο εσύ αλλά τόσο κι οι δικοί σου άνθρωποι.

  • Στεφανία Βαλσαμάκη : Δανάη σ΄ευχαριστούμε πολύ !!! Δανάη  Γεωργαντά : Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία μου στο κανάλι σας ...




Επιμέλεια ρεπορτάζ : Στεφανία Βαλσαμάκη ( παρουσιάστρια της εκπομπής Life in Colour ) , 
για την εφηβική τηλεόραση της Sigma Media
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μικρή Ολλανδέζα πως συνδυάζεται με ένα Next Top Model ;;;Η Δανάη Γεωργαντά ... ξεδιπλώνεται στην εφηβική τηλεόραση της Sigma και την παρουσιάστρια μας Στεφανία Βαλσαμάκη !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION