Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

H πρόεδρος της Sigma , Σοφία Στάμου , μιλάει στο Volcano tv και στην δημοσιογράφο Μαντώ Στουρνάρα , για την μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει η Sigma για το νησί της Σαντορίνης !!!

H δική μας , πρόεδρος και ψυχή της Sigma ,  Σοφία Στάμου δίνει μια σημαντική Συνέντευξη στα μεγαλύτερα  μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού της Σαντορίνης κι εξηγεί αναλυτικά όλο το μεγάλο εξαγώγιμο project της Sigma ! Δείτε την προβολή της Συνέντευξης στο Κεντρικό Τηλεοπτικό  Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού Volcano tv !  





Το επόμενο ταξίδι της ετοιμάζει η Σοφία Στάμου , 
η δραστήρια  πρόεδρος της Sigma Media Group και γνωστή τηλεοπτική chef , μαζί με την δημοσιογραφική μας ομάδα και τους σκηνοθέτες της Sigma , για την έρευνα που ήδη τρέχει για το νησί αλλά και για να γνωρίσει τους επιχειρηματίες του νησιού , που ενισχύουν δυναμικά τη μεγάλη αυτή παραγωγή της Sigma .


   Δίπλα της  σ΄αυτό το μεγάλο σχέδιο προβολής του νησιού σε                 Ελλάδα και εξωτερικό είναι ο Δήμος  Θήρας  ,                ο Εμποροεπαγγελματικός  Σύλλογος του νησιού , όλοι οι τοπικοί φορείς και φυσικά τα πιο σημαντικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ! 

Πολύς κόσμος σπεύδει καθημερινά να προσφέρει καινούργιες πληροφορίες και να υποστηρίξει το υλικό που συλλέγουμε για το νησί .  Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ενεργά την υψηλού  επιπέδου , έρευνα μας  και φυσικά μας  ανοίγουν καθημερινά την πόρτα τους για φιλοξενία και  καλή διάθεση στην απόκτηση όλων των γνώσεων - που χρειαζόμαστε ! 

Η πιο εμπεριστατωμένη , κινηματογραφική εκπομπή , 12 επεισοδίων , Action in Greece : 
" Santorini treasure : exprerience for a lifetime " , 
έρχεται κι είμαστε περήφανοι που έχουμε δίπλα μας όλο το νησί !!! 



Τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του  2015 ,  θα γίνουν σημαντικές εκδηλώσεις στο νησί αλλά και στην Αθήνα , με πρωταγωνίστρια την Σαντορίνη και σημαντικές ανακοινώσεις για όλο το  concept , με προβολές και ομιλίες της Σοφίας Στάμου αλλά και επίτιμων φορέων του νησιού ...

Mπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά  9.00-21.00 , με το τηλεφωνικό κέντρο της Sigma : 210 8628203 κι εκεί θα σας συνδέσουν με το αρμόδιο τμήμα της εκπομπής για να πάρετε πληροφορίες και να μιλήσετε με τους υπεύθυνους του project .


Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H πρόεδρος της Sigma , Σοφία Στάμου , μιλάει στο Volcano tv και στην δημοσιογράφο Μαντώ Στουρνάρα , για την μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει η Sigma για το νησί της Σαντορίνης !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION