Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Απόψε η Ελένη Πέτα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας , στο θέατρο Νότη Περγιάλη ...Η Ελένη Πέτα τραγουδάει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο, τόσο στο δικό της, όσο και μεγάλων ελλήνων κλασικών συνθετών.
Παρασκευή 31 Ιουλίου
Θέατρο Νότη Περιγάλη, Περιοχή Μπεσκάκι
Ώρα: 21.00

Στη συναυλία της στο Φεστιβάλ Λουτρακίου θα μας παρουσιάσει κομμάτια από τη δική της προσωπική δισκογραφία, κομμάτια που αγαπήσαμε και που θα θέλαμε να ξαναθυμηθούμε. Μαζί με την Ελένη Πέτα το μουσικό σύνολο «i modify».
Το μουσικό σύνολο «i modify» αποτελείται από τους Τάκη Βασιλείου (Drums- Percussions-Sequencers), Ντίνο Γεωργούτζο (Keyboards-Programming) και Γιώργο Χατζόπουλο (Guitars). Μέσα από την  εμπειρία τους σε πολλά είδη μουσικής, αλλά και την αγάπη της για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμό επιχειρούν τη δική τους προσέγγιση στην αρμονία, τον ήχο και το ρυθμό. Με δεξιοτεχνία στην εκτέλεση, η ανάδειξη ποικιλίας ηχοχρωμάτων δίνει νέα διάσταση στα θέματα και στοχεύει στο συναίσθημα. Για τους «i modify» η ανάγκη διαφοροποίησης πηγάζει από την ίδια την ανάγκη για μουσική έκφραση.
Όλοι απόψε σπεύδουμε για να απολαύσουμε μια μοναδική συναυλία , σ΄ένα μοναδικό θέατρο ... ένα μόνο βήμα μακριά απ΄την Αθήνα !!! 
                                   
          Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απόψε η Ελένη Πέτα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας , στο θέατρο Νότη Περγιάλη ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION