Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τη λένε " Λύσσα Κακιά " ... και αφενός θα σας κάνει να λυσσάξετε απ΄το γέλιο , αφετέρου θα σας κάνει να ξεχαστείτε απ΄την κακιά λύσσα , που σας τρώει αυτή την εποχή !!! Δικαιωματικά κι επάξια αποκαλείται η κωμωδία της χρονιάς ... Λύσσα Κακιά , με την υπογραφή του Νίκου Ζερβού !!!

Κινηματογράφος στην Ελλάδα !!! 
Πάντα ευρηματικός , πάντα καλοδεχούμενος και πάντα ξεχωριστός ειδικά σ΄ένα θερινό σινεμά , όπου απολαμβάνεις το σνάκ σου , μ΄ ένα όμορφο και ξεκούραστο θέαμα !!! 
Μια όμορφη πηγή ψυχαγωγίας , πολύ οικονομική , που θα σας γεμίσει καλή διάθεση και θα σας κάνει να ξεχαστείτε !
Θερμός υποστηρικτής και αξιόλογος εμπνευστής πάντα , ο εξαιρετικός Νίκος Ζερβός !!!  


Απ΄ την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο ΕΚΡΑΝ , όπου η Sigma μεταδίδει στο αγαπημένο της κοινό όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ !!! Σπουδαίοι συντελεστές  της ταινίας  , εκλεκτοί καλεσμένοι  του Νίκου Ζερβού και  εκπρόσωποι της Sigma σε μια μοναδική βραδιά !!! 

Λύσσα Κακιά 
===============

Μια δραματική σχολή κι η ζωή των φοιτητών της είναι το point της ταινίας ... 
Η διευθύντρια  της σχολής  , μια περίεργη τελειομανής  κι απαιτητική  επαγγελματίας  , σαστίζει καθημερινά μπροστά στο " ατάλαντον " των φοιτητών της και τους κάνει τη ζωή δύσκολη ! 
Ο εξωφοιτητικός περίγυρος των σπουδαστών - πρωταγωνιστών , είναι  ένα σημαντικό κομμάτι   και  φιλοξενεί σπουδαία ονόματα της υποκριτικής , δίνοντας  ένα άλλο νόημα στην πλοκή της ταινίας ! 
Ξεχωρίζουν πολλά νέα και ταλαντούχα πρόσωπα , δροσερά και όμορφα παιδιά  , που αναδεικνύουν κι αναδεικνύονται απ΄το γρήγορο κι έξυπνο σενάριο ,που κυλάει αβίαστα καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ...
Ζωή Ζέρβα  και Σταύρος Κανελλίδης είναι το εκλεκτό πρωταγωνιστικό  ζευγάρι της ταινίας , που μας μάγεψε και μας ταξίδεψε σ' εκείνους τους παλιούς αγνούς  έρωτες - κάποιας άλλης εποχής - που ναι - τελικά υπάρχουν και σήμερα !!! 
Ο Νίκος Ζερβός έχει φροντίσει να μας  μεταφέρει  όλη την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά των φοιτητικών χρόνων , με όλα τα όνειρα των νέων ανθρώπων και τον αγώνα τους να κερδίσουν τη ζωή τους , μέσα από ένα έξυπνο χιουμοριστικό στύλ , που σίγουρα θα σας κάνει να ξεφύγετε ...

Σπεύσατε απόψε κιόλας να απολαύσετε την ταινία ... Με το ποπ-κόρν και την πορτοκαλάδα σας ή με την γρανίτα φράουλα  ... Άλλωστε ο αθάνατος Ελληνικός Κινηματογράφος ήταν , είναι και θα είναι  η λύση σε όλα μας τα  προβλήματα !!!

"Λύσσα Κακιά" , ένας χαρακτηριστικός τίτλος , που υπόσχεται πολλά !!! 
Καλή σας διασκέδαση !!! 


Δείτε  από σήμερα την εκπομπή Action αυτής της εβδομάδας  που φιλοξενεί το Α΄μέρος της  βραδιάς , όπου χαρήκαμε μια λαχταριστή κωμωδία , ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους !!! 
Και το Β΄μέρος ... έρχεται !!! 



Σενάριο: Ζωή Ζέρβα, Νίκη Σταυριανοπούλου
Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός
Παραγωγός: Δημήτρης Γαλανόπουλος
Μοντάζ: Γιάννης Παρασκευόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Αποστόλου
Μουσική: Παντελής Αμπαζής
Διεύθυνση παραγωγής : Βιργινία  Αρτοποιού 

CAST:
Ζωή Ζέρβα, Σταύρος Κανελλίδης , Βίκυ Κουλιανού, Τζώνυ Θεοδωρίδης, Στέλλα Γιαμπουρά, Τάκης Χρυσικάκος, Γιώργος Καραμίχος,  Όλγα Θανασιά,  Λορέντζο Καριέρε, Αναστάσης Κολοβός και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί .

Φιλική Συμμετοχή: Γιάννης Ζουγανέλης

                             
              Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τη λένε " Λύσσα Κακιά " ... και αφενός θα σας κάνει να λυσσάξετε απ΄το γέλιο , αφετέρου θα σας κάνει να ξεχαστείτε απ΄την κακιά λύσσα , που σας τρώει αυτή την εποχή !!! Δικαιωματικά κι επάξια αποκαλείται η κωμωδία της χρονιάς ... Λύσσα Κακιά , με την υπογραφή του Νίκου Ζερβού !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION