Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

1η Ιουλίου 2015 ! Η εκπομπή Action Power - που απ΄την πρώτη μέρα της προβολής της , έχει κερδίσει το κοινό με την ποιότητα και τον σεβασμό που επιδεικνύει - αγγίζοντας κοινωνικούς προβληματισμούς , μουσικά θέματα αλλά και μοιράζοντας γνώσεις , σας στέλνει ευχές για ένα απολαυστικό καλοκαίρι κι ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό της Sigma , για τον Β΄κύκλο προβολών του καναλιού !!!




Η εκπομπή -  που από τις 3 Μαρτίου 2015  -   έκανε μια μεγάλη πρεμιέρα κι αγαπήθηκε πολύ από εσάς , σας αποχαιρετά  για τον Α΄κύκλο του πρώτου πρότυπου διαδικτυακού καναλιού στην Ελλάδα , Sigma Online Television  ! Η ομάδα που επιμελείται την εκπομπή Action Power , σας εύχεται καλό καλοκαίρι με πολύ ξεκούραση , πολλές θετικές  σκέψεις κι ότι καλύτερο για τα σπιτικά σας !!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Β΄κύκλο του καναλιού , που ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου  2015 !!!  Μια ιδιαίτερη εκπομπή σας προτείνουμε να απολαύσετε σήμερα !!!  Νεολιθικά ειδώλια στον Ελλαδικό χώρο ! Σήμερα στο Action Power , αγγίζουμε το μεγάλο θαύμα της Νεολιθικής Εποχής  ! Κι ολοκληρώνουμε τον κύκλο της πρώτης δημιουργικής μας συνάντησης με το κοινό της  Sigma !!! Aλλά το πρόγραμμα της  Sigma , συνεχίζεται δυναμικά και μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ,  με τις εκπομπές -  Action , το magazino του καναλιού μας αλλά και το Action Special Edition , που φέρνει  κοντά σας δυνατά θέματα  με δυνατούς παρουσιαστές !!! Καλό καλοκαίρι από την εκπομπή Action Power  ... Από τον Δεκέμβριο πάλι κοντά σας !!! Σας  ευχαριστούμε για την αγάπη σας !
https://youtu.be/ZuJG60oUccc









  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 1η Ιουλίου 2015 ! Η εκπομπή Action Power - που απ΄την πρώτη μέρα της προβολής της , έχει κερδίσει το κοινό με την ποιότητα και τον σεβασμό που επιδεικνύει - αγγίζοντας κοινωνικούς προβληματισμούς , μουσικά θέματα αλλά και μοιράζοντας γνώσεις , σας στέλνει ευχές για ένα απολαυστικό καλοκαίρι κι ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό της Sigma , για τον Β΄κύκλο προβολών του καναλιού !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION