Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Που κάνει τις διακοπές του ο Τρύφωνας Σαμαράς και στέλνει τους θερμότερους χαιρετισμούς στο κοινό της Sigma ... μαζί με τις ευχές του για ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι !

Αποκλειστικό  ρεπορτάζ  της  Sigma , για τον αγαπημένο όλων μας  Τρύφωνα  Σαμαρά !!!


Ο πολυτάλαντος Τρύφωνας Σαμαράς έχει πάει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες στο πανέμορφο νησί Τζιά και για την διαμονή του έχει επιλέξει το ξενοδοχείο Porto Kea .
Από τον υπέροχο αυτό τόπο , δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram και να μας δείχνει πόσο όμορφο είναι το μέρος που διάλεξε για την εξόρμηση του ! 
Το πρωί φωτογραφήθηκε στην πισίνα και μας συμβούλεψε για την καλύτερη αντιηλιακή μας προστασία , που είναι απαραίτητη τώρα περισσότερο από ποτέ ! 
Τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα ο Τρύφωνας κι η Sigma επιλέγουν τα αντηλιακά Panthenol extra !!!



Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί ,ο Τρύφωνας συναντήθηκε με πολλούς φίλους του όπως βλέπετε και στην φώτο με τον Στέλιο Παρλιάρο.
Την άλλη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ανανεωμένο χώρο του κομμωτηρίου του που βρίσκεται Βασιλέως Κωνσταντίνου 30 κι από εκεί μας χαρίζει όλες του τις εκπληκτικές δημιουργίες !

Η Sigma πάντα κοντά στους καλλιτέχνες που αγαπάει το κοινό και απολαμβάνει την παρουσία τους !!!

Σ΄ευχαριστούμε , Τρύφωνα για την αγάπη σου για την Sigma ...


  

                                          Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Που κάνει τις διακοπές του ο Τρύφωνας Σαμαράς και στέλνει τους θερμότερους χαιρετισμούς στο κοινό της Sigma ... μαζί με τις ευχές του για ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION