Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η Sigma στηρίζει τους θεατρικούς μονολόγους και την Πέπη Μοσχοβάκου !!!

                                         ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ   ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ



Ο θεατρικός μονόλογος αποτελεί την απόλυτη αναμέτρηση του ηθοποιού με το κείμενο και τον χαρακτήρα που υποδύεται. Είναι ταυτόχρονα και μια υπέροχη ευκαιρία να μάθουμε να χειριζόμαστε καλύτερα τα εκφραστικά μας μέσα, να βρούμε τους δικούς μας μηχανισμούς που θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να έρθουμε αντιμέτωποι με ότι θέματα μπορεί να έχουμε ως ηθοποιοί, αλλά και να νιώσουμε πολύ δημιουργικοί και ελεύθεροι, μια και η ευθύνη του αποτελέσματος είναι δική μας και δεν εξαρτάται από κάποιον συμπαίκτη.
Μέσα στα δέκα μαθήματα του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν πάνω σε μονολόγους της επιλογής τους.
Ο ηθοποιός δουλεύει με ρήματα δράσης και μαθαίνει έναν βασικό τρόπο πρακτικής προσέγγισης ενός ρόλου. Αναλύει το κείμενο και τα δεδομένα της σκηνής, μαθαίνει να αναγνωρίζει τις αδυναμίες του και να κάνει δυνατές επιλογές για τον ρόλο του.

Για τους μονολόγους που θα διαλέξετε μπορεί να γίνει μια προσωπική συνάντηση πριν την έναρξη του σεμιναρίου, αν χρειάζεται. 




Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, μαθητές δραματικών σχολών καθώς και σε όσους προετοιμάζονται για οντισιόν ή εξετάσεις.

Εισηγήτρια: Πέπη Μοσχοβάκου
Ημέρες: Τρίτη 18:30-20:30 & Πέμπτη 18:00-20:00 (υπάρχει ευελιξία στις ώρες & τις μέρες)
Έναρξη σεμιναρίου: 16 Ιουνίου - Λήξη σεμιναρίου: 16 Ιουλίου (10 μαθήματα)
Κόστος: 80 ευρώ +Φ.Π.Α. σε δυο δόσεις (9 Ιουνίου 40 ευρώ, 25 Ιουνίου 40 ευρώ).
Χώρος Τέχνης 92 Art (Αρτέμωνος 77, Δάφνη. Μετρό: Άγιος Ιωάννης)

Δηλώστε συμμετοχή δίνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και το σεμινάριο στα:
Τηλ: 215-5154944 & 6944-446690 | Email: 92artplace@gmail.com 

Blog: www.92artplace.blogspot.gr | FB: www.facebook.com/92artplace 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Πέπη Μοσχοβάκου είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΝΑΜΑ και του θεάτρου Επί Κολωνώ. Έχει εργαστεί επί χρόνια ως βοηθός της Ελένης Σκότη, και έχει διδάξει υποκριτική στην δραματική σχολή “Αθηναϊκή Σκηνή”, στο εργαστήρι “Κοσμοναύτες”, στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Νέας Σμύρνης και από το 2008 διδάσκει υποκριτική στο Studio NAMA.

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις «Κάνε Πέρα Θέλω να Περάσω» της Άντυς Κωστάκου (θέατρο Αλκμήνη), «Traffic Lights» σε δικό της κείμενο (θέατρο Επί Κολωνώ), «Απαλλαγή» της Λίντα Μακλίν (θέατρο Altera Pars), «Striptease» του Χάρη Μπόσινα (θέατρο Επί Κολωνώ, Nueva Trova, θέατρο Ήβη), και πρόσφατα «Οι πιο Δυνατές» της Άννας Αδριανού (θέατρο Βικτώρια και θέατρο ΔιαΔυο – 2013-2014).

Ως ηθοποιός δουλεύει από το 2001 έχοντας παίξει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές. Για την ταινία μικρού μήκους «Το Σπίτι με τις Ελιές» κέρδισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Ταγγέρης. Στο θέατρο η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν ο μονόλογος «Η Κακομοίρα της Νάπολι» την περίοδο 2010 – 2012 στο θέατρο Επί Κολωνώ και σε επανάληψη το 2015 στο θέατρο Vault.



                                            Επιμέλεια  Ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma στηρίζει τους θεατρικούς μονολόγους και την Πέπη Μοσχοβάκου !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION