Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η Ιέρεια του Ινδικού Χορού Kathak, Swati Wangnoo Tiwari για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!

Το 2015 είναι η χρονιά που το 3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο και εξαιρετικό γεγονός ! 
Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ινδίας στην Ελλάδα και την χορηγία του  Ινδικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Σχέσεων (ICCR), οι διοργανωτές του Φεστιβάλ δίνουν στο Αθηναϊκό κοινό την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά  το  σπουδαίο πενταμελές Ινδικό γκρουπ Kathak μαζί με τη διάσημη  δασκάλα και χορεύτρια Swati Wangnoo Tiwari. Το Kathak, κλασσικό δείγμα της τέχνης του χορού στην Ινδία, γεφυρώνει την πολιτιστική κληρονομιά με την σύγχρονη πραγματικότητα, αποδεικνύοντας πως η Ινδία είναι μία μεγάλη και υπέροχη χώρα που δεν σταματά να εξελίσσεται σεβόμενη πάντα την κληρονομιά της, που είναι πλέον κτήμα της Ανθρωπότητας.
To γκρουπ θα παρουσιαστεί και στις 2 μεγάλες Παραστάσεις του Φεστιβάλ (Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου 2015) που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Η Swati θα διδάξει επίσης σε δύο master classes (Σάββατο και Κυριακή) τεχνικές και χορογραφίες του μοναδικού αυτού χορού.
Επιπλέον, σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 19:00 στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, ο 1ος Γραμματέας της Ινδικής Πρεσβείας στην Αθήνα κύριος Ram Verma θα παρουσιάσει το γκρουπ στο Αθηναϊκό κοινό. Για το χορό kathak θα μιλήσει η κυρία Άννα Δημητράτου καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ και η Swati Wangnoo Tiwari με τους μουσικούς της, θα παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα αυτού του υπέροχου ινδικού χορού.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!


·         Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τo ICCR και την Ινδική Πρεσβεία στην Ελλάδα για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.


Οι διοργανωτές

Για το Artistic Studio Oriental Expression (NPO)
Άννα Δημητράτου (Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια)
Λεωφ. Βουλιαγμένης  272Α
Τηλ./Fax 210 9735888-Κιν.6997116407,6992553320
info@orientalexpression.gr, www.orientalexpression.gr, www.bollywoodfestival.gr
www.bollywoodacademy.gr

Για την Ελληνο-ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (NPO)
Δρ. Δημήτρης Βασιλειάδης (Πρόεδρος)
Ν. Φλώρου 15 11524 – Αθήνα
Τηλ./Fax: 210 3846757

web: www.elinepa.org, e-mail: info@elinepa.org


Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νικόλα Σαραφανιάν ( pr director ) για την άψογη συνεργασία του με την Sigma και τις τόσο σημαντικές αποκλειστικές  πληροφορίες που μας  δίνει άμεσα , για την πλήρη ενημέρωση του κοινού .


                                         Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ιέρεια του Ινδικού Χορού Kathak, Swati Wangnoo Tiwari για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION