Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μάθε την μοναδική εμπειρία που μπορεί να κερδίσει σήμερα το παιδί σου απ΄τον Όμιλο Allianz !!!

Ένα μεγάλο γεγονός που οργανώνεται από την Allianz και γίνεται στο Allianz Arena στο Μόναχο. Παιδιά από 14 έως 16 ετών, από όλο τον κόσμο, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Να ταξιδέψουν στο Μόναχο της Γερμανίας και να ξεναγηθούν στην πόλη. Να γνωρίσουν τα αστέρια της FC Bayern Μονάχου, όπως τον Μάνουελ Νόιερ, τον  Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και τον Άριεν Ρόμπεν. Να προπονηθούν από επαγγελματίες προπονητές, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες με τους συμμετέχοντες των άλλων χωρών καθώς και σε τουρνουά 5Χ5 ... Kαι τέλος, να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της FC Bayern στο θεαματικό Allianz Arena.
Φέτος οργανώνεται για  7η χρονιά. Ξεκινά στις 13 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη. Μέσα σε 6 μέρες οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν τα πάντα για το ποδόσφαιρο και θα γνωριστούν με συνομήλικούς τους, που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Τα παιδιά ακολουθούνται πάντα από κάποιον συνοδό που τα παρακολουθεί και είναι υπεύθυνος για αυτά.
Όλα τα έξοδα των παιδιών αναλαμβάνει η Allianz, κάνοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία προσιτή για όλους.
Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να μπει στο www.allianz.com/AJFC και να γράψει τι είναι αυτό που παρακινεί τη δική του ομάδα πριν τους αγώνες, αναρτώντας, αν θέλει και μία σχετική φωτογραφία ή βίντεο.


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μάθε την μοναδική εμπειρία που μπορεί να κερδίσει σήμερα το παιδί σου απ΄τον Όμιλο Allianz !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION