Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τα καλύτερα ανδρικά δώρα , έρχονται στην Sigma Media Group για την γιορτή του Κώστα σας αύριο ...

Ένα δώρο για σένα...!

Αύριο θα ζήσουμε όλοι  έντονα το " Κωνσταντίνου  και Ελένης ... " Οι δυό σπουδαίοι πρωταγωνιστές Ελένη Ράντου και  Χάρης Ρώμας , που μας χάρισαν μέσα απ΄το αξέχαστο σήριαλ , ατελείωτες στιγμές γέλιου ... 

Είναι σύμφωνο από πολλούς, πως τα αντρικά δώρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση! 
Ενώ οι γυναικείες επιλογές δώρων μοιάζουν πραγματικά ατελείωτες - οπότε είναι  άπειρες  οι επιλογές  για την Ελένη  και την Κωνσταντίνα  αύριο στην ονομαστική τους  εορτή -  όταν περνάμε στο θέμα του αντρικού δώρου η λίστα με τις ιδέες συρρικνώνεται!
Ποιό είναι το κατάλληλο δώρο για εκείνον - τον πολύ δικό μας  Κώστα - τελικά;



Ρούχα,παπούτσια,αξεσουάρ
 Πρόκειται για τη μόνη ουσιαστικά ανεξάντλητη ιδέα!
Όποιο και να είναι το στύλ του άλλου, μπορείς εύκολα να καταλήξεις σε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που ξέρεις ότι θα του είναι χρήσιμο. Μπλουζάκια, ζακέτες, παπούτσια, ζώνες, γραβάτες, φουλάρια, ρολόγια, αρώματα, εσώρουχα...η γκάμα είναι μεγάλη και σίγουρα ένα τέτοιο δώρο θα το εκτιμήσει(ή τουλάχιστον μια φορά, θα το χρησιμοποιήσει!).




Μια εκδρομή
Αν είσαι η κοπέλα του, αλλά όχι και απαραίτητα, ένα 3ήμερο μακριά απ' την πόλη είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλια του.Δύο εισιτήρια για έναν κοντινό προορισμό σ'ένα όμορφο ξενοδοχείο, το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει, σίγουρα θα τον ενθουσιάσει και θα γίνει ένα απ΄ τα πιο αγαπημένα του δώρα!

Κρασί και γλυκά

 Αν πρόκειται περισσότερο για γνωστό, έναν συνεργάτη για παράδειγμα ή κάποιον τρίτο τρίτου ή αν δεν έχουμε αρκετά χρήματα  ένα μπουκάλι κρασί και ένα κουτί γλυκά είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Τα γλυκά είναι μια σίγουρη επιλογή και ένα μπουκάλι κρασί είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε σπίτι. Και σίγουρα έτσι δεν θα πας με άδεια χέρια!

Τεχνολογία
Τα τεχνολογικά budget είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα. Οι περισσότεροι έχουν τρέλα με την τεχνολογία και εκείνη σου δίνει πολλές επιλογές δώρων. Κάμερα, mp3,mp4 ή κάτι σχετικό με το λατρευτό του Playstation θα τον κάνει να χαίρεται ιδιαιτέρως που σε κάλεσε στην γιορτή του!

Εισιτήρια για το αγαπημένο του συγκρότημα
 Ή για τον αγώνα της ομάδας του.
Αυτό κι αν είναι δώρο που θα λατρέψει ο κολλητός ή το αγόρι σου! 2 εισιτήρια για να πάει να δει ποδόσφαιρο ή το συγκρότημα που λατρεύει, είτε μαζί σου είτε με κάποιον φίλο του, συγκαταλέγεται στα αγαπημένα του δώρα! Φρόντισε όμως να ενημερωθείς σωστά προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή.. προορισμού !


Το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!
 Λένε πολλοί και το εννοούν. Αυστηρά για ζευγάρια! Ένα όμορφα προγραμματισμένο βράδυ, με φαγητό ή ποτό, και μετά χαλάρωση στο σπίτι... είναι το καλύτερο δώρο για τη σχέση σου! Φρόντισε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να περάσετε καλά...



Η  Sigma μπορεί να διοργανώσει όλη αυτή τη σπέσιαλ βραδιά , στο σπίτι σου ή στο σπίτι  του καλού σου , έτσι ώστε αύριο να έχεις το τέλειο σκηνικό με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας διοργανώσεων events ...Απλά στείλε μας  e-mail στο  sigmagreece.studio@outlook.com.gr .


                                                 Ρεπορτάζ  :  Κισελιόβα Αναστασία

                                                      
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα καλύτερα ανδρικά δώρα , έρχονται στην Sigma Media Group για την γιορτή του Κώστα σας αύριο ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION