Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η Sigma κι η εκπομπή Action in Greece έρχεται για να αναδείξει στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα , τους υπέροχους τόπους μας και να βοηθήσει το κοινό να μάθει τα πάντα γι΄αυτούς !!!

Βρείτε τον πρώτο τόπο προορισμού γυρισμάτων της Sigma και κερδίστε μια αξέχαστη εμπειρία !!! Γίνετε μέλος της ομάδας της Sigma , παρακολουθείστε τα γυρίσματα μας και κάντε αξέχαστες διακοπές με όλα σας τα έξοδα πληρωμένα !!! 



Οι σκηνοθέτες , οι κάμερες , η παραγωγή , η δημοσιογραφική ομάδα  και τα αστέρια της Sigma ξεκινάμε  το πιο εμπεριστατωμένο  ταξίδι στους  υπέροχους προορισμούς της Ελλάδας !!! Από  1η Ιουλίου , πάνω στην καρδιά της full season , η εκπομπή Action in Greece ,  ταξιδεύει σε σημαντικούς προορισμούς και σας τους συστήνει με μια " ιδιαίτερη "  ιστορική αναδρομή , μια έντονη εμπορική δραστηριότητα και γνωριμία με επιτυχημένους  επιχειρηματίες και τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις  σε πρώτο πλάνο !!! Με την  δυνατή στήριξη των δήμων , η Ελλάδα μας κι οι εκπληκτικοί της προορισμοί γίνονται ένα μεγάλο δώρο προς το κοινό , με πολλά - πολλά δώρα και  τεράστια ευκαιρία  ουσιαστικής  επενδυτικής τουριστικής  πολιτικής  και φιλοσοφίας !!! 



Γαστρονομία , ψυχαγωγία , διασκέδαση , παραγωγή προιόντων , μόδα , αγορές , διαμονή , σπόρ , ομορφιά  κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έρχεται  υποτιτλισμένο στην Αγγλική γλώσσα  στις οθόνες σας - με κινηματογραφική ματιά λήψης  , στο πρώτο σε επισκεψιμότητα στο εξωτερικό - απ΄την μεγαλύτερη πλατφόρμα παγκόσμιας διαδικτυακής τηλεθέασης World tv.com αλλά   και την Ελλάδα βάσει Google analytics  - κανάλι στην Ελλάδα , την Sigma Online Television !!! 



Αν θέλετε να ζήσετε μαζί μας  αυτή τη μοναδική εμπειρία των γυρισμάτων αλλά και των δωρεάν διακοπών  , στείλτε τώρα ένα e-mail στο sigmagreece.studio@outlook.com.gr  με την αναγνώριση του τόπου  , όπου έχουμε τραβήξει αυτές τις φωτογραφίες , στην πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη που έκανε εκεί η Sigma  ... Αναγράφοντας τον τόπο , μας στέλνετε το ονοματεπώνυμο σας και μας δίνετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας .... Η δεύτερη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να ψηφίσετε την αγαπημένη σας εκπομπή απ΄το πρόγραμμα μας  στο Worldtv.com ,που το βρίσκετε στην οθόνη του καναλιού μας , στο www.sigmamedia.com.gr , ( για την μεγάλη προβολή των εκπομπών της Sigma , τον Οκτώβριο σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα  ) και τρίτη κίνηση ΜΑΤ είναι να προσθέσετε 20 φίλους σας στην ομάδα της Sigma  Media στο facebook https://www.facebook.com/groups/452186164931803/

Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για τις ιδανικές καλοκαιρινές σας διακοπές ... 
Σας περιμένουμε όλους σ΄αυτό το μεγάλο πάρτυ της Ελλάδας και των υπέροχων τόπων της ...

Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma κι η εκπομπή Action in Greece έρχεται για να αναδείξει στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα , τους υπέροχους τόπους μας και να βοηθήσει το κοινό να μάθει τα πάντα γι΄αυτούς !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION