Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ξεκλέβοντας αποκλειστικά στιγμιότυπα απ΄τα γυρίσματα της εκπομπής της Ρέας Τουτουντζή .... Rea's Beauty Tips ! Η καλεσμένη , που μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με την Ρέα,η αγαπημένη Νόνη Δούνια !!!

Rea's Beauty Tips ... τα μυστικά ομορφιάς όλων των διάσημων της show bizz , έρχονται στην εκπομπή , που υμνεί την εσωτερική κι εξωτερική υγεία , την ομορφιά κι ότι την προάγει  ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

               
                              Jogging και γύρισμα για την εκπομπή ομορφιάς και υγείας της  Sigma Online Television 
Στο Άλσος της  Νέας Σμύρνης βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός της Sigma Media  , πριν από λίγες ημέρες  , για να σας μεταφέρει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ απ΄τα γυρίσματα της Ρέας Τουτουντζή για την εκπομπή της στην Sigma Online Televison  , με καλεσμένη την πολύ καλή της φίλη Νόνη Δούνια .
Η Νόνη ξέκλεψε λίγο χρόνο απ΄τις  τηλεοπτικές  και  οικογενειακές της υποχρεώσεις , για να βρεθεί κοντά μας και να μοιραστεί με το κοινό της  Sigma , όλα τα μυστικά ομορφιάς της .
Οι δυό πανέμορφες κυρίες  , γυμνάστηκαν κάνοντας στο πάρκο το jogging τους κι έπειτα κουβέντιασαν μπροστά απ΄την κάμερα της Sigma, αναφέροντας σημαντικά μυστικά της εμφάνισης τους και δίνοντας tips που σίγουρα θα είναι χρήσιμα και ουσιαστικά.
Στη συνέχεια κουβέντιασαν με την πρόεδρο της Sigma ,Σοφία Στάμου και φωτογραφήθηκαν μαζί.
Ο κόσμος δεν σταμάτησε καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Πάρκο , να τις φωτογραφίζει και να μιλάει μαζί  τους . Η Sigma επιλέγει πολλούς απ΄τους  χώρους των γυρισμάτων της να είναι δημόσιοι , έτσι ώστε να υπάρχει όλη η αμεσότητα που χρειάζεται με το κοινό ... Ετοιμαστείτε για διαδραστικά παιχνίδια  που θα σας φέρουν κοντά σε σημαντικά δώρα που προσφέρει απλόχερα η εκπομπή !!! 

Συντονιστείτε , γιατί το Rea's Beauty Tips ... έρχεται για να ομορφύνει τη ζωή σας ! 
Διακεκριμένοι επιχειρηματίες , εξαιρετικές επιχειρήσεις , καταρτισμένοι συνεργάτες , έξυπνα ρεπορτάζ   και οι  μεγαλύτεροι στάρ της show bizz , έρχονται στο Rea's Beauty Tips κι έχουν να πούνε πολλά ....

H Ρέα και η Νόνη , μετά το γύρισμα σε μια στιγμή χαλάρωσης και κουβεντούλας με την πρόεδρο της Sigma , Σοφία Στάμου


Γύρισμα με όλο το Άλσος Νέας Σμύρνης , να θαυμάζει και να φωτογραφίζει τη Ρέα και τη Νόνη ...

Οι Βασίλης Μαγκουρίλος και Μαρίνος Κούλης καλύπτουν το γύρισμα!



Κουβεντούλα ανάμεσα στα γυρίσματα για τις δυό πολύ καλές φίλες ....


Την Ρέα Τουτουντζή , ντύνει η εταιρεία Linea Imports κι η εταιρεία Aγγλούπας  , πάντα υπό την καθοδήγηση της ενδυματολόγου της  Sigma , Πένυς Γκούση-Τσουκαράκη .
Το Styling , το μακιγιάζ και το hair care ανήκουν στις ταλαντούχες  μας συνεργάτιδες Μαριάννα Σταυράκη και Τζίνα Κυριαζή .

Την τεχνική κάλυψη των γυρισμάτων έχουν αναλάβει η Ελένη - Μαρία Χρυσικού , ο Μαρίνος Κούλης κι ο Βασίλης Μαγκουρίλος .
Δημοσιογραφική επιμέλεια ο Γιώργος Τσιματσίδης και στην αρχισυνταξία είναι η Χρύσιλα Μπαρμπαγιάννη - Τερλέγκα .

Στην οργάνωση παραγωγής ηγείται ο Μάνος Σφυράκης και το marketing της εκπομπής έχει αναλάβει η Σταυρούλα Δάμπαλη κι η ομάδα της  .
Στις δημόσιες σχέσεις η Χριστίνα Γώγου .

Τα graphics και special effets  ανήκουν στην μοναδική Jbanastasia video creations.
Την επιμέλεια της εκπομπής την έχει ο Νίκος Μιχαλόπουλος , που με περισσή φροντίδα , ελέγχει και την παραμικρή λεπτομέρεια .

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι της  Αναστασίας Επισκοποπούλου .
Η εκπομπή  είναι μια παραγωγή της Sigma Productions .


Φωτογράφιση  κι επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκλέβοντας αποκλειστικά στιγμιότυπα απ΄τα γυρίσματα της εκπομπής της Ρέας Τουτουντζή .... Rea's Beauty Tips ! Η καλεσμένη , που μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με την Ρέα,η αγαπημένη Νόνη Δούνια !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION