Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

H Pizza Fan και το δυνατό κοινωνικό της έργο ...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» από την Pizza Fan συνεχίζεται!

Σε διάστημα 19 χρόνων η PIZZA FAN έγινε η πιο αγαπημένη πίτσα  στην Ελλάδα και όχι τυχαία. Εκτός από τις αγαπημένες γεύσεις, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της, αγαπήθηκε και για έναν ακόμα λόγο: για την χορηγική συμμετοχή της στις τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις, που τις στηρίζει εδώ και 4 χρόνια με δωρεάν φαγητό.

Με κεντρικό σύνθημα «Γεύση Συμμετοχής» η PIZZA FAN χορηγεί με δωρεάν πίτσες, τις εκδηλώσεις Σχολείων, Συλλόγων, Κοινωνικών Φορέων και άλλων Πολιτιστικών Οργανισμών.



Η PIZZA FAN είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει χορηγικό πρόγραμμα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε χορηγήσει  4586 σχολικές εκδηλώσεις από τις οποίες οι 1949 ήταν σε δημοτικά σχολεία, οι  1301 σε γυμνάσια, οι 545 σε λύκεια, οι 305 σε πανεπιστήμια και οι 486 σε νηπιαγωγεία, 1563 αθλητικούς συλλόγους, 841 πολιτιστικές εκδηλώσεις  και 710 κοινωνικούς φορείς.



INFO:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _  _ 
Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετεί από 63 καταστήματα 755 περιοχές.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά και όλα τα καταστήματα έχουν πιστοποίηση
Haccp.





  www.pizzafan.gr         
                                                       
         Tηλ. παραγγελιών 18111


       Sigma  Press Office 


                                                           
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Pizza Fan και το δυνατό κοινωνικό της έργο ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION