Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Έρχεται το βαρύ πυροβολικό της Sigma ...

Καταφθάνει με την επωνυμία Action Special Edition , το πρότυπο magazino της Sigma , με μεγάλα ονόματα παρουσιαστών , σημαντικούς και καταξιωμένους  επαγγελματίες  στο είδος τους αλλά και μεγάλα νέα ταλέντα στο κομμάτι της παρουσίασης  !


Οι εκπομπές ; 

Πολλές μαζί με τις προτάσεις τους για την εξασφάλιση της δικής σας καλύτερης θέασης !
Σοβαρά θέματα της καθημερινότητας μας αναλύονται μέσα από ενημερωτικές εκπομπές ( Άνευ Φόρων - Law Mission ) αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές , χρηστικές ( Μαγειρεύω με Σοφία  - Event planning - Rea's beauty secrets - Speed limit - Life in colour - Αξίζει  κα )  αλλά και εκπομπές που προάγουν την Ελληνική εικόνα στο εξωτερικό ( Greek Leaders - Athens by Dessy * the top ) όπως κι εκπομπές  που στηρίζουν τις δυσκολίες της Ελληνικής καθημερινότητας ( Για τον άνθρωπο )  ... όλες στην οθόνη της Sigma Online Television από 2 Μαίου και κάθε Σάββατο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2015 όπου κλείνει κι ο πρώτος κύκλος του καναλιού  ...

Όλη η Sigma , σας  προσκαλεί σε μια θέαση  εντελώς διαφορετική , μέσα απ΄το διαδίκτυο , για να απογειώσουμε τις γνώσεις , τις διαθέσεις και τις θελήσεις σας !!!

Action Special Edition , από 2 Μαίου , κοντά σας !!! 

Ξεκινάμε την προβολή του Action Special Edition με την εκπομπή της chef μας Σοφίας Στάμου , ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕ ΣΟΦΙΑ - γιατί πιστεύουμε ότι - το να μοιραστούμε μαζί γεύσεις - είναι ο καλύτερος τρόπος για μια γούρικη εκκίνηση - πρεμιέρα !!!

                               Καλώς ήρθατε για ακόμη μια φορά στην οικογένεια της Sigma !

                                                   
                                                  Η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma ... 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρχεται το βαρύ πυροβολικό της Sigma ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION