Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της Sigma Group !

Sigma Group : Ένας  Όμιλος πολλαπλών δραστηριοτήτων, κοινωνικής ευθύνης και στήριξης ! Με έντονο στοιχείο την εξωστρέφεια (exports)  και τα media (tv , internet promotion , radio , έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος).

Καλώς ήρθατε στον δικό σας διαδικτυακό τόπο , στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας, εδώ ... στη Sigma Group !

Έτσι θέλουμε να μας αισθάνεστε, έτσι θέλουμε να μας νιώθετε, μ΄αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας .

Η μεγαλύτερη αναφορά μας σ΄αυτό εδώ το σημείωμα είναι το νέο μας δημιούργημα, ο νέος μεγάλος μας στόχος. Η  Sigma Διαδικτυακή Τηλεόραση, είναι ένα μικρό νεογέννητο όνειρο πολλών ταλαντούχων ανθρώπων που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να το δημιουργήσουν και να το υποστηρίξουν.

Στη διάθεση σας έχουμε ένα δυνατό πλάνο ψυχαγωγίας, που θα προάγει και θα στηρίζει τον πολιτισμό, τις τέχνες, τον τουρισμό, τις καθημερινές ανθρώπινες ανάγκες, την ενημέρωση και τη διάθεση για προσφορά κι ενδυνάμωση του Ελληνικού κοινού σε κάθε σημείο της χώρας, επίσης απ΄την Ελλάδα στο εξωτερικό και αντίστροφα !

Σημαντικοί άνθρωποι, που αγαπάτε και πιστεύετε καθώς και  πρωτοεμφανιζόμενοι, δημιουργικοί και ταλαντούχοι συνεργάτες, έρχονται καθημερινά - στη δουλειά σας, στο σπίτι σας, στα ραντεβού σας, στο δείπνο ή το γεύμα σας και γενικά σε κάθε τόπο και όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό άλλωστε  είναι απ΄τα μεγάλα προτερήματα του διαδικτύου.

Το κανάλι Sigma Online Television (στο εξής Sigma TV), ευελπιστεί να γίνει η δική σας αγαπημένη καθημερινή συνήθεια και σας προκαλεί να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές του ! Το πρόγραμμα του καναλιού θα εξελίσσεται σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν μας, τα δικά σας σχόλια και τις δικές ανάγκες κι απαιτήσεις !

Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας, στο τηλεφωνικό κέντρο της Sigma  και να μας υποδεικνύεται θέματα που σας απασχολούν. Η βοήθεια που χρειάζεστε θα γίνεται θέμα προς συζήτηση άμεσα από τους συνεργάτες της Sigma, που θα αγρυπνούν για να μπορέσουν να στήσουν το πιο σωστό πλάνο, για ένα διαδικτυακό κανάλι  - άκρως  Ελληνικό - μα και αληθινά προσιτό και ευέλικτο, ώστε να μπορεί να γίνει  ένας στόχος υγιούς και αστείρευτης, παγκόσμιας ουσιαστικής προβολής .

Το κανάλι θα ξεκινήσει  μ΄ένα magazino ποικίλης ύλης που αφορά όλους. Τίτλος του; "Action", σε σκηνοθεσία Αναστασίας Επισκοποπούλου, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σάββατο για τον Α΄ κύκλο προβολής του, που αφορά σε 20 συνολικά εκπομπές και θα έχει ως κεντρικό άξονα ουσιαστικά θέματα απ΄τα οποία μπορείτε να πάρετε σημαντικές πληροφορίες για την βελτίωση της καθημερινότητας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσουν σταδιακά ακόμη περισσότερες εκπομπές γενικού ενδιαφέροντος και γενικής ταυτότητας, που θα εξειδικεύονται όμως σε σημαντικές πτυχές της ζωής μας.

Οργάνωση event  -  Αυτοκίνητο και μηχανή - Ομορφιά - Γαστρονομία - Υγεία - Φιλανθρωπικές  δραστηριότητες  -  Ύμνος στην Ελληνική  επιχειρηματικότητα και αναφορά στους Leaders - Επιχειρηματίες του Ελλαδικού χώρου  - Τουρισμός κ.α.

Αυτό  που σίγουρα δεν θα βρείτε σ΄εμάς είναι ένα έτοιμο στημένο κανάλι -  που απλά θα έχει ένα τυχαίο πρόγραμμα. Μαζί θα διαμορφώσουμε τις αρχικές ιδέες των ιθυνόντων του καναλιού και  μαζί με εσάς θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα προβολής, που θα μπορεί να αγγίξει όλα τα κοινωνικά στρώματα κι όλες τις ηλικίες.

Ο Α΄κύκλος του καναλιού θα δοθεί στο κοινό σε μια δυνατή πλατφόρμα με συνεργασία με την Google την 22α  Φεβρουαρίου του 2015, με  επίσημη  ημερομηνία έναρξης  του Ομίλου την 3η Μαρτίου 2015  και θα λήξει τον Αύγουστο του 2015, μ΄ένα αφιέρωμα σε αγαπημένους Ελληνικούς προορισμούς, για να αναδείξουμε την χώρα του φωτός και του ήλιου !!!

Για την έναρξη του Β΄κύκλου του καναλιού  Sigma TV , θα ενημερωθείτε με επίσημη συνέντευξη τύπου, τον  Οκτώβριο  του 2015, με κάθε λεπτομέρεια. Και καθ' όλη τη διάρκεια του  Οκτωβρίου  θα παρακολουθήσετε όλες τις top προτάσεις του Sigma TV , που ζήσαμε ομού κι αντάμα !!!

Ευχόμαστε  για το 2015 -  μιας  κι είμαστε ακόμη στην αρχή του έτους, καλή χρονιά !
Μια χρονιά που έρχεται να φέρει στις ζωές σας  μια εκλεπτυσμένη γεύση από διαδίκτυο !
Το internet είναι το αντιπροσωπευτικότερο  μέσο έκφρασης μιας σύγχρονης κοινωνίας. Αναμφίβολα είναι το μέλλον, το μέλλον όλων μας !!!

Παγκόσμια ειρήνη κι ευημερία.
Θερμές ευχές για τα καλύτερα.


Η  διοίκηση  της  Sigma Group 

  • Σοφία Στάμου , Πρόεδρος - Executive  Producer 
  • Δημήτρης Βαλσαμάκης , Αντιπρόεδρος - Financial Manager - Οικονομικός Διευθυντής
  • Σωτήρης Στάμου , Γενικός Γραμματέας 
  • Έλενα Καρρά , Συντονισμός Ανθρωπίνου Δυναμικού 
  • Ελένη Μαρία Χρυσικού , Συντονισμός Τεχνικού Τμήματος 

Σημαντικοί άνθρωποι που στηρίζουν το έργο της Sigma Group 

  • Ιωάννα Λαγουμίδου , Νομική Σύμβουλος της Sigma Group 
  • Αγαμέμνονας Σταυρόπουλος , Λογιστική - Οικονομολογική Υποστήριξη της Sigma Group
  • Ευσταθία Χρυσοβέργη , Εμπορική Διεύθυνση της Sigma Group 
  • Γιώργος  Τσιματσίδης , Δημιουργική και διαχειριστική επιμέλεια του site της Sigma Group - Web master & developer .


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλώς ήλθατε στον κόσμο της Sigma Group ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION