Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Experience Coaching @BCA με την Ειρήνη Νικολαϊδου σε 3 Διαφορετικά ΣεμινάριαΞέρεις όλα όσα θα ήθελες για το Coaching;

Στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων και εκδηλώσεων το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών, σε συνεργασία με την Personal & Executive Coach, Ειρήνη Ν. Νικολαΐδου θα παρουσιάσουν στο Campus Γλυφάδας μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων αυτογνωσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης, με ελεύθερη είσοδο, προκειμένου το ευρύ κοινό να γνωρίσει τη φιλοσοφία του Coaching, τα οφέλη και τις τεχνικές του.

Το πρώτο Coaching Experience θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 18:00 με θέμα: «Οι Διαπραγματεύσεις με τον Εαυτό μας».

Το σεμινάριο με θεματικούς άξονες την αναγνώριση και την αποδοχή του εαυτού μας, παρουσιάζει μια σειρά τεχνικών με στόχο την επίτευξη εσωτερικής αρμονίας και εξισορρόπησης των εσωτερικών διαπραγματευτών μας, για δυνατότερες σχέσεις και βαθύτερες ανταμοιβές στη ζωή.

Σας περιμένουμε!
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Experience Coaching @BCA με την Ειρήνη Νικολαϊδου σε 3 Διαφορετικά Σεμινάρια Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION