Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός για το καλύτερο σενάριο για κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους

Η Sigma Productions σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Προώθησης Και Εξέλιξης Κινηματογραφικής Τέχνης & Πολιτισμού « Script films wg_tv » στα πλαίσια των δράσεων για τη διεύρυνση και διείσδυση στην ελληνική αγορά του κινηματογράφου - ανακοινώνει διαγωνισμό σεναρίου για μεγάλου μήκους ταινία από νέους και μη, σεναριογράφους οι οποίοι θέλουν να δουν τα δημιουργήματα τους στη μεγάλη οθόνη. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δoθεί η ευκαιρία σε όσους περισσότερους δημιουργούς γίνεται, γνωρίζοντας τόσο τους ίδιους τους δημιουργούς όσο και τα έργα τους . Κατ΄αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε και να ξεχωρίσουμε μέσα από ένα διαγωνιστικό κομμάτι το καλύτερο σενάριο με σκοπό την κινηματογράφηση του. 

Ο νικητής θα εξαρτηθεί από την διαδικασία της ψηφοφορίας που θα γίνει μέσω του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού Sigma Online Television , στο οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το κοινό δίνοντας τη δική του ψήφο, ποσοστό που θα καταλαμβάνει το 50%. 

Το υπόλοιπο 50% , θα αξιοποιήσουν η ομάδα παραγωγής της Sigma Productions και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου Προώθησης Και Εξέλιξης Κινηματογραφικής Τέχνης & Πολιτισμού « Script films wg_tv » - με αποτέλεσμα την ανάδειξη του νικητή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στείλουν περιγραφή του σεναρίου τους το οποίο θα διαβάσει το κοινό και θα ψηφίσει. 

Στη συνέχεια τα 5 πρώτα σενάρια που θα ξεχωρίσουν μέσα και από τις δυο διαδικασίες ψηφοφορίας, του κοινού και της παραγωγής, θα ζητηθεί από τους δημιουργούς τους η άμεση επικοινωνία με τα τμήματα παραγωγής, με θέμα προς συζήτηση  την  αξιοποίηση του έργου τους. 

Κάθε δημιουργός μπορεί να στείλει ως και 3 έργα. 

Περιοριστικές προϋποθέσεις ως προς το είδος του σεναρίου δεν υπάρχουν.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail  :  sigmagreece.studio@outlook.com.gr 
... για  περισσότερες πληροφορίες .

http://www.filmfestival.gr/
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαγωνισμός για το καλύτερο σενάριο για κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION