Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Λίγο πριν ο Νομός Πιερίας ανακηρυχθεί - βάσει των απροσπέλαστων αρχών του ACTION IN GREECE - Ελληνικός Γαστρονομικός Τουριστικός Προορισμός με παγκόσμια δυναμική προβολή και προώθηση !


Την 15η Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Sigma Group ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ , μελέτησε σε μια ημερίδα εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που παρέθεσε η Πρόεδρος του Ομίλου , leader κι εμπνεύστρια του ACTION IN GREECE και CEO του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ - κυρία Σοφία Στάμου με την ομάδα της . Η κυρία Στάμου επισκέφθηκε δυό φορές την Πιερία και διέμεινε συνολικά έναν ολόκληρο μήνα το τελευταίο εξάμηνο του 2023  στον τόπο , περιεργαζόμενη όλα τα στοιχεία που της είχαν δωθεί απ΄την πρώτιστη δημοσιογραφική μελέτη του τόπου αλλά κι εκ των υστέρων απ΄την επιτόπια δική της έρευνα  . Με την πολύτιμη βοήθεια της νόμιμης εκπροσώπου του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ κυρίας Ισιδώρας Τραχιλίδου και της εξίσου κορυφαίας δικής της έρευνας - μελετήθηκαν όλα τα μέτρα και τα σταθμά του Νομού από γαστρονομικής πλευράς .

Τα στοιχεία αναμφισβήτητα , παρουσιάζουν έναν πλούσιο γαστρονομικά τόπο , με εξαιρετικής ποιότητας προιόντα , πρότυπες επιχειρήσεις εστίασης , κορυφαία γλυκίσματα και μοναδικά ζύμωτά όπως και υποδειγματική φιλοξενία σε άρτιους αισθητικά χώρους  ,  που είτε διατηρούν την παραδοσιακή μορφή είτε έχουν περάσει σε μια μοντέρνα παρουσίαση .

Ως εκ τούτου ομόφωνα απ΄τη Γενική Συνέλευση της Sigma Group ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ , αποφασίζεται ότι υπάρχουν οι προυποθέσεις για την ένταξη του Νομού Πιερίας στο δεύτερο στάδιο της εξέλιξης των Ελληνικών τόπων Παγκόσμιας προβολής τους , με γυρίσματα που θα αναδεικνύουν τον γαστρονομικό πλούτο του τόπου τον Απρίλιο του 2024 . Οι ενέργειες επιτρέπονται με την καθοριστική παρουσίαση των σαράντα πρότυπων επιχειρήσεων γαστρονομίας του τόπου βάσει του πληθυσμιακού  δεδομένου που μας δίνεται κατά την απογραφή του 2021 - που είναι 123.245 άτομα .

Νομικοί εκπρόσωποι της Γενικής Συνέλευσης καθορίζονται οι διοικητικοί εκπρόσωποι του Ομίλου :

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ,  ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ - ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ,  ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ 

Οι δυό εκπρόσωποι της Γενικής Συνέλευσης οφείλουν να κρατούν ενήμερα τα μέλη της Συνέλευσης για τις τρέχουσες εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα .


Εκ της Γενικής Συνέλευσης της Sigma Group 

SIGMA GROUP ΚΟΙΝ.ΣΕΠ

Υπηρεσίες παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού

Διοργανωτικές υπηρεσίες - Εξαγωγικές δραστηριότητες - Ψυχαγωγικές δραστηριότητες

ΑΦΜ : 997272250 - ΔΟΥ : Κορίνθου 

ΑΓΕΜΚΟ : 000076803120 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λίγο πριν ο Νομός Πιερίας ανακηρυχθεί - βάσει των απροσπέλαστων αρχών του ACTION IN GREECE - Ελληνικός Γαστρονομικός Τουριστικός Προορισμός με παγκόσμια δυναμική προβολή και προώθηση ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION