Κυριακή 14 Μαΐου 2023

"Τι Πολιτική...Τι Κουλτούρα!" Ένα νέο τραγούδι από τον Costantino Salis. Κυκλοφορεί από την MLK - Music Links Knowledge

O Costantino Salis με τους πρωταγωνιστές ηθοποιούς του βίντεο κλιπ:
την Ελληνοϊταλίδα Alessandra Athanasiou και τον  Αχιλλέα Μάνο


 "Τι Πολιτική...Τι Κουλτούρα!"

Ένα νέο τραγούδι από τον Costantino Salis.

Μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία MLK (Music Links Knowledge) σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο digital single του τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis. Το τραγούδι με τίτλο "Τι Πολιτική...Τι Κουλτούρα!" ερμηνεύει ο ίδιος και συμμετέχουν στα φωνητικά η Πόλυ Πολένα και ο Σάκης Μπιλάλης, μέλη του μουσικού συγκροτήματος KARMICA.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Costantino Salis, ενώ στο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε σε σκηνοθεσία του Τζαννέτου Κομηνέα, πρωταγωνιστούν δύο νεαροί ηθοποιοί: η Ελληνοϊταλίδα Alessandra Athanasiou και ο Αχιλλέας Μάνος.

Λίγα λόγια για τον Costantino Salis:

Είναι Ελληνοϊταλός τραγουδοποιός και συγγραφέας που έχει συνεργαστεί με γνωστούς Ιταλούς καλλιτέχνες ενώ έχει γράψει πολλά τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος. Για το πλούσιο συγγραφικό του έργο σε Ελλάδα και Ιταλία έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ιταλικό Κοινοβούλιο. Είναι ο δημιουργός του "Φιλοσοφικού Show"- μια performance με πρόζα, μουσική, χορό και τραγούδι, που παρουσιάζει στην Ιταλία και ενίοτε στην Ελλάδα. Παράλληλα είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ιταλών Εξωτερικού (Com.It.Es.Grecia)

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://orcd.co/ngv5pbp

Δείτε στο link το video clip του τραγουδιού "Τι Πολιτική Τι Κουλτούρα!"

             

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Τι Πολιτική...Τι Κουλτούρα!" Ένα νέο τραγούδι από τον Costantino Salis. Κυκλοφορεί από την MLK - Music Links Knowledge Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION