Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Τιμάμε τον άξιο εκπρόσωπο της κορυφαίας Ελληνικής Γαστρονομίας και θεωρούμε τη συμμετοχή του στο Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας και τη στήριξη του , ως ένα μεγάλο δώρο επιβράβευσης στον μεγάλο αγώνα που ξεκίνησε το Action In Greece , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ...

ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ,ο διεθνής Έλληνας Executive Chef
που τιμάει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο 
 

Η ιστορία της Μαγειρικής Τέχνης στην Ελλάδα έχει μεγάλη αξία και μεγάλη σπουδαιότητα . Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας , να υποκλινόμαστε σε ανθρώπους - που με ζήλο , πάθος , ύψιστη ευθύνη και υπέρμετρη ωριμότητα έχουν φτάσει την Ελληνική Γαστρονομία στην Παγκόσμια κορυφή .

Ο κύριος Μίλτος Καρούμπας είναι μια κορυφαία προσωπικότητα της Γαστρονομίας στην Υφήλιο και δοξάζει την Ελλάδα ασταμάτητα και δυναμικά . Ο κύριος Καρούμπας είναι 

Global Ambassador οf Greek Gastronomy for GTBB

Ambassador of Chefs Sans Frontieres For Greece

Global Αmbassador of Greek Gastronomy for Chefs Club of Greece

Κι είναι εξίσου σημαντικό , ότι παραμένει  ο απλός και καταδεκτικός άνθωπος , που χαμογελάει πάντα αληθινά , βοηθάει αδιάκοπα και στηρίζει με κάθε τρόπο  .

Τιμάμε τον άξιο εκπρόσωπο της κορυφής της Ελληνικής Γαστρονομίας και θεωρούμε το βήμα του στο "Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας" και τη στήριξη του , ως ένα  μεγάλο  δώρο επιβράβευσης στο μεγάλο αγώνα που ξεκίνησε το "Action In Greece ", στο "ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#Α-Ω"... 


Ο κύριος Μίλτος Καρούμπας μας μίλησε και τα είπε όλα σ΄αυτή τη συνέντευξη , στέλνοντας τα πιο ηχηρά μηνύματα στον κόσμο της γαστρονομίας μας και στο κοινό του !


~ Sigma Press Office

Ποιός είναι ο τίτλος σας και μιλήστε μας για την επαγγελματική σας

πορεία και την εξέλιξη σας μέσα απ΄αυτήν .

Μίλτος Καρούμπας

 Ο τίτλος μου είναι “ Παγκόσμιος Πρέσβης Ελληνικής γαστρονομίας ” .Έχω ταξιδέψει σε 86 χώρες σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας .

Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε το 1978 με σπουδές στην Ανώτερη Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Ρόδου και με υποτροφία στην Ελβετία. Εργάστηκα για πολλά χρόνια σε εστιατόρια και  στον ξενοδοχειακό όμιλο της Hilton στην Ελβετία , την Αυστρία , το Ισραήλ , την Κύπρο και την Ελλάδα.

Στη συνέχεια εργάστηκα για πολλά  έτη σε αεροτροφοδοσίες ( Inflight airlines catering ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπήρξα καθηγητής σε  Σχολές Μαγειρικής και το 2011 ίδρυσα τη δική μου σχολή μαγειρικής , με την ονομασία «Les Chefs ML» που μετονομάσθηκε σε « Etoile ».

Για 17 έτη υπήρξα ο Executive Chef της Olympic catering και Corporate Executive chef του Oμίλου Vivartia .

Σήμερα διευθύνω την εταιρεία μου Point Hub , μια συμβουλευτική εταιρεία για όλες τις επισιτιστικές μονάδες και είμαι ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων στη Μύκονο .

 

 

~ Sigma Press Office

Πως αισθάνεστε που συμμετέχετε στο Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας

του Action In Greece .

 Μίλτος Καρούμπας

Αισθάνομαι πολύ καλά όταν συμμετέχω σε τέτοιου είδους προσπάθειες , που σκοπό έχουν την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας παγκοσμίως. Είναι  μοναδική αυτή η προσπάθεια που γίνεται και τα οφέλη θα είναι πολλά και ποικίλα για όλους .

 

 

~ Sigma Press Office

Πόσο ενδιαφέρον υπάρχει τα τελευταία χρόνια στη διδασκαλία της

μαγειρικής  και  ζαχαροπλαστικής  τέχνης   στην Ελλάδα .

Μίλτος Καρούμπας

Οι σχολές μαγειρικής κάθε χρόνο εκπαιδεύουν γύρω στους 5.000 μαθητές. Η διδακτέα ύλη αλλά και η πρακτική που γίνεται είναι ανάλογη των χωρών της Ευρώπης στις περισσότερες σχολές. Όμως οι μαθητές που θα ακολουθήσουν το επάγγελμα δεν υπερβαίνουν το 40% , διότι αντιλαμβάνονται ότι είναι διαφορετική η πραγματικότητα σε αυτό το δύσκολο επάγγελμα από αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση και επηρεάζονται .

 

 

~ Sigma Press Office

Ποιά η συνεργασία σας με το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας .

Μίλτος Καρούμπας

Η συμμετοχή μου είναι εθελοντική και θα δώσω τα φώτα μου και τις γνώσεις μου , ώστε να δημιουργηθεί ένα Ανθολόγιο με σπουδαία προοπτική για την Ελληνική Γαστρονομία . Θα συμμετέχω όπου μου ζητηθεί από τους αρμόδιους.

 

~ Sigma Press Office

Πως αξιολογείτε την ποιότητα και τον αγώνα των ανθρώπων που

υπηρετούν την παραγωγή και τη μεταποίηση προϊόντων με αυθεντική

Ελληνική υπογραφή .

Μίλτος Καρούμπας

Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει προς το καλύτερο η Ελληνική παραγωγή . Αυτό αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν. Υπάρχει πλέον μεγάλη αξιοπιστία για τα Ελληνικά προιόντα . Η μεταποίηση και η συσκευασία είναι πλέον πολύ ανταγωνιστική παγκοσμίως και το Ελληνικό σήμα που κοσμίζει τις συσκευασίες αποτελεί κίνητρο αγοράς .

 

~ Sigma Press Office

Τι κάνει μια επιχείρηση  εστίασης   να ξεχωρίσει όσον αφορά τη δική σας κρίση .

Μίλτος Καρούμπας

H ποιότητα των γευμάτων σε συνδυασμό με την καθαριότητα του χώρου και το άψογο σέρβις πάντα δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον που θέλει κανείς να το επισκεφθεί πάλι. Οι  τιμές επίσης είναι ένα βασικό σημείο κρίσης από τον καταναλωτή , που ξέρει να εκτιμά την παροχή υπηρεσιών.

 

~ Sigma Press Office

Τι ετοιμάζετε επαγγελματικά μέσα στο 2022 και στο 2023 .

Μίλτος Καρούμπας

Η εταιρεία μου « Point Hub » , από τον Μάιο του 2022 γίνεται συνιδιοκτήτρια σε δύο εστιατόρια στη Μύκονο - κάτω από τον τίτλο “The White Monk”. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα σε μία μοναδική φάρμα με ζώα , καλλιέργειες και ένα μοναδικό περιβάλλον για εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Θα ακολουθήσουν και άλλα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα με τη βοήθεια του Θεού πάντα.

 

~ Sigma Press Office

Θέλετε να μας πείτε ποιό πιάτο έχετε να θυμάστε απ΄τα παιδικά σας

χρόνια  και ποιο ξεχωρίζετε τώρα ως αγαπημένο σας .

Μίλτος Καρούμπας

Το αγαπημένο μου πιάτο - που ξεχωρίζω από τα παιδικά μου χρόνια είναι ο μουσακάς της μητέρας μου . Ένα πιάτο που εξακολουθώ να μαγειρεύω με τη συνταγή που μου είχε δώσει .

 

~ Sigma Press Office

Ποιό πιστεύετε ότι είναι γενικά το μήνυμα που στέλνει Παγκόσμια το

Action In Greece .

Μίλτος Καρούμπας

Κατά τη γνώμη μου το μήνυμα που στέλνει παγκοσμίως το «Action In Greece» είναι το μήνυμα που θέλει να ακούσει ο κάθε Έλληνας και ο κάθε ξένος επισκέπτης. Ότι η Ελλάδα είναι εδώ και σας περιμένει για να σας φιλοξενήσει , να απολαύσετε τις διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες αλλά να θαυμάσετε και το μεγαλείο του πολιτισμού και της Σοφίας που διαθέτει η χώρα μας. Είναι πολύ σπουδαία η προσπάθεια που κάνετε και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον τουρισμό σας οφείλουμε πολλά.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑ ΤΟ 2021

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος που στηρίζει με την Αιγίδα της , το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ # ΑΩ , του Action In Greece .



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#Α-Ω

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για  να στείλει ο καθένας απ΄το μετερίζι του , το δικό του Παγκόσμιο μήνυμα και να βάλει το δικό του πολύτιμο λιθαράκι στο Παγκόσμιο Γαστρονομικό γίγνεσθαι  , με γνώμονα  την ποιότητα , τη γεύση , την εντιμότητα και την αυθεντικότητα της  Ελλάδας μας .

   Καλό μας ταξίδι και καλή δύναμη , γιατί τα ερχόμενα χρόνια έχουμε πολύ δουλειά και ...

ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ !!!




                                                     Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμάμε τον άξιο εκπρόσωπο της κορυφαίας Ελληνικής Γαστρονομίας και θεωρούμε τη συμμετοχή του στο Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας και τη στήριξη του , ως ένα μεγάλο δώρο επιβράβευσης στον μεγάλο αγώνα που ξεκίνησε το Action In Greece , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION