Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης είναι προσωπική υπόθεση, αλλά όχι απαραίτητα μοναχικό· γίνεται πιο ωφέλιμο με συνοδοιπόρους...

Τι θα λέγατε αν με λίγα μόλις κλικ στο smartphone ή το pc σας, και με λιγότερο από 1 € την ημέρα, μπορούσατε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε γνώση κι εργαλεία που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη, συστηματική καθοδήγηση από δύο experts για θέματα που σας απασχολούν και την ίδια στιγμή να είστε μέλος μιας φυλής ομοϊδεατών, ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν και μοιράζονται μ’ εσάς κοινούς στόχους, προβληματισμούς και όνειρα; 

Οι experts του wellbeing και του coaching ΔρΝάνσυ Μαλλέρου και Μαλού Λαρσινού ενώνουν τις δυνάμεις τους και καινοτομούν στον χώρο της ευζωίας μέσα από την πρώτη συνδρομητική coaching και wellbeing πλατφόρμα που θα γίνει ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος, το Nama Tribe!

Γιατί ήρθε η στιγμή να δώσουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας και να απελευθερώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας!


Τι είναι το Nama Tribe μέσα από τα δικά τους λόγια

Το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης είναι προσωπική υπόθεση, αλλά όχι απαραίτητα μοναχικό· γίνεται πιο ωφέλιμο με συνοδοιπόρους. Η ύπαρξη μιας κοινότητας ομοϊδεατών με κοινούς στόχους και ιδεώδη, μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο – από ιδέες, συμβουλές και χρήσιμες τεχνικές, μέχρι παρότρυνση, εμψύχωση και συμπαράσταση.Αυτό είναι το Nama Tribe, μια “φυλή” με κοινά αξιακά χαρακτηριστικά που υπερβαίνει τα  γεωγραφικά, πολιτισμικά ή γλωσσικά γνωρίσματα. Μια “φυλή” στην οποία επιλέγεις συνειδητά να ανήκεις και μέσα στην οποία θα βρεις τα εργαλεία και τα κίνητρα για να πετύχεις πιο εύκολα μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Στην εποχή που ζούμε η μοναξιά είναι μια παγκόσμια πανδημία. Η αίσθηση της απομόνωσης και της μοναχικότητας είναι ολοένα πιο έντονη. Η λύση είναι να γίνεις μέλος ενός συνόλου που θα σε κινητροδοτεί, θα σε γεμίζει και θα σε πηγαίνει μπροστά.

Γιατί Nama; Γιατί θέλουμε να πετύχουμε όσα ακριβώς σημαίνει αυτή η λέξη:

α. νερό που αναβλύζει από πηγή και κυλά- Έτσι θέλουμε να κυλά η ζωή μας, αβίαστα, αλλά και όλα τα εμπόδια να φεύγουν σαν το τρεχούμενο νερό. 

β. οτιδήποτε διαθέτει αναζωογονητική δύναμη, αποτελεί πηγή ζωής και έμπνευσης -Αυτό προσφέρει το Nama Tribe, νάματα σοφίας και έμπνευσης.

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Μαλού Λαρσινού

 

Τα εργαλεία του Nama Tribe

  • Αποκλειστικά Ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια coaching κάθε βδομάδα από τις κορυφαίες Coach Δρ. Νάνσυ Μαλέρου & Μαλού Λαρσινού. Μην ανησυχείτε ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να τα δείτε live. Στο Tribe θα τα βρείτε όλα όποτε σας εξυπηρετεί.
  • Εκπαιδεύσεις: Ολοκληρωμένες πολύωρες εκπαιδεύσεις με το αντίστοιχο υλικό.
  • Μονοπάτια επιτυχίας: Προσεκτικά επιμελημένες εμπειρίες, σχεδιασμένες να σας οδηγήσουν όπου επιθυμείτε.
  • MasterclassesΣεμινάρια αφιερωμένα σε ένα θέμα που θα εξετάζεται σε βάθος, συχνά με τη βοήθεια ενός ειδήμονα. Τα masterclases έχουν διάρκεια 2-3 ώρες και είναι κινηματογραφημένα.
  • Φύλλα εργασίας,  Αυτο-αξιολογήσεις & ασκήσεις: Κάθε σεμινάριο ή εκπαίδευση συμπληρώνεται από το αντίστοιχο φύλλο εργασίας, πρακτικές ασκήσεις ή ερωτηματολόγια που σας επιτρέπουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε βάθος και να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας τις γνώσεις που λαμβάνετε.
  • Διαδικτυακή κοινότητα: Με την έναρξη της συνδρομής σας γίνεστε μέλος της Nama φυλής: τα μέλη της φυλής είναι εξαιρετικά δεμένα μεταξύ τους και χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία, θέληση για καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα, προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν και πίστη ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  • Φυσική κοινότητα: Τα μέλη του Nama Tribe είναι διασκορπισμένα σε κάθε μέρος της Ελλάδας και του κόσμου. Μέσω της πλατφόρμας, αλλά και του κλειστού γκρουπ στο Facebook θα έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε τοπικές συναντήσεις, να γνωριστείτε με άλλα μέλη και να κάνετε φιλίες που κρατάνε για πάντα. Δημιουργήστε το δικό σας NamaGroup στη χώρα, την πόλη ή τη γειτονιά σας. Τα μέλη της Φυλής έχουν προτεραιότητα και εκπτώσεις σε όλες τις ζωντανές εκδηλώσεις. Μείνετε  συντονισμένος/η για κλειστές αποκλειστικές εκδηλώσεις των μελών π.χ. namaRunnamaWalknamaDrinksnamaExplore στις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με τα άλλα μέλη και να γνωρίσετε από κοντά τη Νάνσυ και τη Μαλού.
  • Book & Movie ClubΜία φορά το μήνα η Νάνσυ και η Μαλού επιλέγουν για εσάς ένα βιβλίο ή μια ταινία που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας και να διευρύνετε το πνεύμα σας.

 

Πώς θα σας βοηθήσει το Nama Tribe

Το Nama Tribe ποντάρει ολιστικά, με στόχο την συνολική ευζωία γι’ αυτό και εστιάζει σε όλους τους τομείς της ζωής: Σχέση με τον εαυτό μας, σχέσεις με τους άλλους, υγεία και ευεξία, εργασία και οικονομικά, καθώς και πνευματικότητα.

Τα αποτελέσματά του είναι θαυμαστά και μετρήσιμα. Σε έρευνα που έγινε σε 260 ανθρώπους κατά την πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας βρέθηκε ότι μισή ώρα coaching την εβδομάδα στο Nama Tribe μπορεί να βελτιώσει:

  • 80% τη σχέση σας με τον εαυτό σας (περισσότερη αυτοπεποίθηση και ισορροπία)
  • 72 % τις σχέσεις σας με τους άλλους (καλύτερη επικοινωνία και υγιείς επιλογές)
  • 70% την υγεία και την ευεξία σας (βελτίωση καθημερινών συνηθειών)
  • 63% τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών σας (αύξηση παραγωγικότητας και δέσμευσης)
  • 67% την πνευματικότητά σας (περισσότερη ψυχική ηρεμία και σύνδεση με τον προσωπικό σας σκοπό).

 

Το περιεχόμενο του Nama Tribe δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού. Τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης coaching & wellbeing πλατφόρμας; Να εξασφαλίσετε τη δική σας συνδρομή.

 

Εκμεταλλευτείτε την εξαιρετική προσφορά, γίνετε ιδρυτικό μέλος με μόνο 200 € ετήσια συνδρομή (ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου. Η τιμή είναι προ ΦΠΑ 24%).1 μήνας: 28 € + ΦΠΑΕτήσια συνδρομή (μετά τις 30 Νοεμβρίου): 280 € + ΦΠΑ + δύο μήνες δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίεςnamatribe.gr

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ταξίδι της προσωπικής εξέλιξης είναι προσωπική υπόθεση, αλλά όχι απαραίτητα μοναχικό· γίνεται πιο ωφέλιμο με συνοδοιπόρους... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION