Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Αφιερωμένη στα Sigma Smart Kids η σημερινή εκπομπή του ACTION SIGMA WEBTV !

              

Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, και αφού πήρε κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών, ξεκίνησε από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει.
Όμως δεν άκουσε την συμβουλή της μητέρας του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. 
Έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους του, ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή.Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη. 
Στο πρώτο μέρος,που περιλαμβάνεται η πορεία του Θησέα από την Τροιζήνα στην Αθήνα, αποφασίστηκε να δοθεί σκηνοθετικά και εικαστικά, Αριστοφανικός χαρακτήρας, αποφεύγοντας έτσι τις δύσκολες εικόνες για τους μικρούς θεατές.      
Στο δεύτερο μέρος, περιλαμβάνεται: Το ταξίδι του Θησέα προς την Κρήτη, που θα αποδοθεί εικαστικά με εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από την δημιουργία ενός θαλάσσιου κόσμου πάνω στην σκηνή.
Το παλάτι του Μίνωα και ο περίφημος λαβύρινθος, μέσα στον οποίο ο Θησέας, παίρνοντας τον μίτο από την βασιλοπούλα Αριάδνη, θα βοηθηθεί ώστε να φτάσει στον Μινώταυρο και να πετύχει τον σπουδαιότερο άθλο του. Όλα αυτά με κρητική λύρα, μαντινάδες, χορό και παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης.
Η κορυφαία Κάρμεν Ρουγγέρη,μαζί με την Χριστίνα Κουλουμπή συνεχίζουν να διαγράφουν την πρότυπη πορεία τους στην Ελληνική μυθολογία,δίνοντας την ευκαρία στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους να ζήσουν μεγάλες στιγμές θεάματος !

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


Η Νέα εποχή της τηλεόρασης ενημερώνει το κοινό με διάθεση να προσφέρει τις πιο εξαιρετικές επιλογές γεύσης σε συνδυασμό με την ύψιστη ποιότητα προιόντος ...
Το μέλι του Δημήτρη Πάντου,μυρίζει φύση-αγνότητα και μας γεμίζει δύναμη όλες τις ώρες της ημέρας !
Aπολαύστε την δύναμη της Ελληνικής φύσης ...


      Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιερωμένη στα Sigma Smart Kids η σημερινή εκπομπή του ACTION SIGMA WEBTV ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION