Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Σε μια απ΄τις κορυφαίες παραστάσεις της χρονιάς,μας μεταφέρει σήμερα το ACTION SIGMA WEBTV !!! Ο Λεωνίδας Κακούρης κι ο Χρήστος Σαπουντζής στην Ελλάδα του σήμερα ....

       
           

5η Εποχή στο θέατρο ΑΛΜΑ Μηνάς Βιντιάδης | Ο ΚΑΤΩ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ Σκηνοθεσία | ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ Εσείς τι θα κάνατε αν είσαστε ένας πρώην επιτυχημένος χρηματιστής λίγο πριν την απόλυτη οικονομική κατάρρευση και σας είχαν απομείνει μόλις… 50.000 ευρώ; 
Σίγουρα, όχι αυτό που έκανε ο επιχειρηματίας της ιστορίας μας, να «προσλάβει» έναν άστεγο- πλανόδιο βιβλιοπώλη- για να τον σκοτώσει προκειμένου να γλιτώσει τον εξευτελισμό … Το έργο του Μηνά Βιντιάδη «ΚΑΤΩ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ », που ανέβηκε τον Οκτώβριο του ’15 με επιτυχία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τον Δεκέμβριο, στο Θέατρο «ΑΛΜΑ», με σκηνοθέτη τη Βάνα Πεφάνη. 
Στην Ελλάδα του σήμερα, χρηματιστής και άστεγος διαπραγματεύονται μια «συνεργασία» που ισορροπεί εφιαλτικά ανάμεσα στην ιδεολογία και τη δικαιολογία, τη φτώχεια και την ηθική εξαθλίωση, την ευκαιρία και την καταστροφή, τη δολοφονία και τη σωτηρία. Σε έναν κόσμο που κυβερνούν οι τράπεζες και οι οίκοι αξιολογήσεων, οι ήρωες έχουν, κυρίως, ν’ αντιμετωπίσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες. Δυνατός σε αυτή τη μάχη δεν είναι, πια, αυτός που έχει τα χρήματα. Είναι αυτός που έχει το μαχαίρι. 
Το παιχνίδι σκληραίνει. Οι αλήθειες πονάνε όσο βγαίνουν στο φως… Κι όπως λέει και ο συγγραφέας, «σ’ ένα καλά κρυμμένο μικρό χωριό κάτω από την Ακρόπολη ζούμε όλοι»… 
Πρωταγωνιστές οι ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ Απολαύστε ότι είδαμε κι ακούσαμε σ΄αυτήν την εκπληκτική παράσταση,που ακόμη χτυπάει στις καρδιές μας!
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv

Η ιστορία της "Maison Richard"

Ο καφές Cafés Richard αποτελείται από grand cru, 100% Arabica και μείγματα περισσότερες από 12 χώρες, όπως την Αιθιοπία, την Κένυα, την Ινδονησία και φυσικά, τη Νότια Αμερική. Επίσης, υπάρχουν και διάφοροι βιολογικοί καφέδες - ποικιλίες του Max Havelaar. 

Η Cafés Richard αρχικά αγοράζει τον καφέ απευθείας από τους αγρότες μέσω του θεμιτού εμπορίου Fair Trade και μετά το μετατρέπει σε δικό του καφέ καβουρντίζοντάς τον στο Παρίσι. Μόνο οι καλύτεροι κόκκοι επιλέγονται για πώληση με την επωνυμία Cafés Richard.



Μια οικογενειακή επιχείρηση
Η δημιουργία της Maison Richard είναι συνυφασμένη με εκείνη της Παρισινής και γαλλικής ζωής ... καφέ, μπιστρό και εστιατόρια !
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε μια απ΄τις κορυφαίες παραστάσεις της χρονιάς,μας μεταφέρει σήμερα το ACTION SIGMA WEBTV !!! Ο Λεωνίδας Κακούρης κι ο Χρήστος Σαπουντζής στην Ελλάδα του σήμερα .... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION