Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Προστασία δανειοληπτών ! Κανένας δεν θα χάσει το σπίτι του ... H εταιρεία LIFE έχει τη λύση για όλους ! Και ταυτόχρονα μας μεταφέρει σε μια απ΄τις πιο δυνατές παραστάσεις της χρονιάς !

             
Αυτή την εβδομάδα το Action Sigma Webtv,ανακοινώνει μια νέα σημαντική συνεργασία,που θα ωφελήσει πάρα πολύ το κοινό και τα σημαντικά προσωπικά του προβλήματα! Η εταιρεία Life έρχεται για να στηρίξει όλα τα νοικοκυριά με σύνθημα "Κανένα σπίτι δεν θα χαθεί!"Ο διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Δρούκας,απαντάει στα καίρια ερωτήματα της Στεφανίας Βαλσαμάκη ... Και για την συνέχεια-με οδηγό την εταιρεία Life-πάμε στο πάρτυ της πρώτης παρουσίασης της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη "ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ"!Είδαμε,ακούσαμε και σας μεταφέρουμε για             
ακόμη μια φορά τα πράγματα,έτσι ακριβώς όπως είναι ! Αλήθεια και μόνο ....                                      
Καλό σας ταξίδι στη συμβουλευτική ενημέρωση και στην τέχνη ... 
Καλό σας Σαββατοκύριακο!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv


Η Νέα εποχή της τηλεόρασης Στηρίζει τη νέα τηλεόραση και προχωράει σταθερά προς το μέλλον,χαρίζοντας στο κοινό ασφάλεια και ηρεμία στη δύσκολη καθημερινότητα του!Η εταιρεία life έχει σαν στόχο να παρέχει στον πολίτη από τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες προστασία κινητής και ακίνητης περιουσίας αλλά και ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
Αναλαμβάνουν υποθέσεις σε όλη την κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Νησιά Αιγαίου και Ιονίου,Κρήτη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.
Οι πολίτες της χώρας μας αντιμετωπίζουν σήμερα μια πρωτοφανή κατάσταση σ’ ολόκληρη την μεταπολεμική περίοδο.

Είναι προφανές ότι η δισδιάστατη αυτή κατάσταση έχει εγκλωβίσει πολλούς με τη δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.
Με τον Ν. 3816 / 2 010 για την Ρύθμιση των επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και το πρόσφατο νομοσχέδιο 3869 / 2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ανάγκες των δανειοληπτών καθώς επίσης και η ανάγκη εξυπηρέτησης και εκπροσώπησης τους από άτομα που γνωρίζουν και είναι ενημερωμένα.
Γλάδστωνος 10
Αθήνα
https://www.facebook.com/DYNAMHuperxreomenagr/

   Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προστασία δανειοληπτών ! Κανένας δεν θα χάσει το σπίτι του ... H εταιρεία LIFE έχει τη λύση για όλους ! Και ταυτόχρονα μας μεταφέρει σε μια απ΄τις πιο δυνατές παραστάσεις της χρονιάς ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION