Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αναρωτιέστε πως θα κλείσει φέτος η bridal fashion week??

                                                       Bridal Fashion Week 2020
Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που θα κλείσει το πιο “λευκό” event της χρονιάς?

Αναρωτιέστε πως θα κλείσει φέτος η bridal fashion week??
Tι θα σηματοδοτήσει τη διοργάνωση τη Δευτέρα το βράδυ??
Διαβάζετε στα περιοδικά και στα social media πως στις 13 Ιανουαρίου το βράδυ, ένα ιδιαίτερο fashion show με top guests θα φιλοξενήσει τα media, θα προσκαλέσει τις μέλλουσες νύφες και θα ταράξει τα νερά??

Όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες και να μπουν στα απόκρυφα των backstage, ώστε να μάθουν και να μας ενημερώσουν για τις σκέψεις και τις ετοιμασίες της stalexpo και του creative director Μιχάλη Πάντου, που ενώ βρίσκονται στη τελική ευθεία, κρατούν καλά τα μυστικά του event, που θα κλείσει φέτος την πιο δυνατή bfw των τελευταίων 8 ετών!!

Τα λίγα νεώτερα που έχουμε, αναφέρονται σε 10 top designers, που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στη bfw, οι οποίοι συνδυασμένοι με το concept που εκπέμπει το έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη, θα δείξουν τις ωραιότερες νυφικές τους δημιουργίες οι οποίες θα φορεθούν από τις πλέον απαιτητικές νύφες του 2020.

H L’oreal professionnel και η σχολή Freddy make up stage, έχουν αναλάβει να μεταμορφώσουν τα μοντέλα σε νύφες σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας!!!

Θα προσκαλέσουν όλους τους μελλόνυμφους να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο αυτό το εξαιρετικό event, και να κατακλυστεί το Ζάππειο από νιάτα, θετική ενέργεια και νυφικές δημιουργίες από τις δυνατότερες σχεδιαστικές υπογραφές.

Πληροφορηθήκαμε ότι το σκεπτικό της διοργάνωσης είναι από του χρόνου η bfw και τα fashion shows να διοργανώνονται περισσότερες ημέρες, να παρουσιάζουν όλο και περισσότερα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό, και να φιλοξενούν διεθνή περιοδικά και wedding planners από όλον τον κόσμο, ώστε να προσελκύουν όλο και περισσότερους γάμους στην Ελλάδα από το διεθνές στερέωμα.

Μην το χάσει κανείς!

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναρωτιέστε πως θα κλείσει φέτος η bridal fashion week?? Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION