Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Μεγάλες μουσικές στιγμές μας χάρισε ο "ανεπανάληπτος" Τόλης Βοσκόπουλος,που απoθεώθηκε μέσα απ΄το κοινό του στην θεατρική σκηνή του Gazi Theater....

           
Η ΒroadwayShow Productions παρουσιάζει 47 χρόνια μετά, το μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ σε μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της παράστασης, στο θέατρο. Λίγα λόγια για το έργο «Μαριχουάνα STOP!», 1971 στο θέατρο «Μπουρνέλη» σε κείμενο-σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το θεατρικό μιούζικαλ, όπου η Ζωή Λάσκαρη κάνει το ντεμπούτο της στην σκηνή, το «Μαριχουάνα STOP» διασκευάζεται σε κινηματογραφικό μιούζικαλ από την Φίνος Φιλμ και γνωρίζει αντάξια επιτυχία.
Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης διασκευάζει, σκηνοθετεί και αναβιώνει την πολυσυζητημένη και αγαπημένη ταινία στην σκηνή του Gazi Theater, σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή σηματοδοτώντας έτσι, όχι μόνο την επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου σε θεατρική σκηνή, αλλά συνάμα και στο μιούζικαλ που σφράγισε με την ερμηνεία του στα αξεπέραστα τραγούδια, «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», «Δεν με νοιάζει», κ.α.

Συγγραφέας: Γιάννης Δαλιανίδης
Χορογραφία: Μάρκος Γιακουμόγλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Πρωταγωνιστούν: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Βίκυ Κουλιανού, Άρης Μακρής, Μαριέλλα Σαββίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Μαρία Ιωαννίδου κ.α.

Άλλοι Συντελεστές
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης,
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου,
Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση: Αντώνης Γούναρης,
Τραγούδι: Τόλης Βοσκόπουλος
GAZI THEATER Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, 213 0185040

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκπομπής,
Beloved Coaches,
για την υποστήριξη τους στις τέχνες και τον πολιτισμό.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλες μουσικές στιγμές μας χάρισε ο "ανεπανάληπτος" Τόλης Βοσκόπουλος,που απoθεώθηκε μέσα απ΄το κοινό του στην θεατρική σκηνή του Gazi Theater.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION