Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ένα σύγχρονο παραμύθι με τρισδιάστατες προβολές που μεταρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο !

            
Κορυφαία πρωτότυπη-παιδική παράσταση για φέτος με σοβαρά μηνύματα προς τα παιδιά για την τεχνολογία.

Ένα σύγχρονο παραμύθι με τρισδιάστατες προβολές που μεταρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο! Μια παράσταση που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαφορετική πρόταση στο χώρο του παιδικού θεάτρου θα παρουσιαστεί την θεατρική σεζόν 2018-2019 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, από μια νέα ομάδα ηθοποιών και δημιουργών. Με αρωγό τις νέες τεχνολογίες, την φρέσκια έμπνευση και τη θέληση η πρόταση αυτή να αποτελέσει μια καινοτομία στα όσα μέχρι τώρα κυριαρχούν στο χώρο του παιδικού θεάτρου, η παράστασή μας θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του Ιλίσια, έναν καινούργιο θαυμαστό κόσμο, όπου η Τεχνολογία και το ανθρώπινο συναίσθημα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά, προκειμένου να μας οδηγήσουν σε μια αισιόδοξη νέα εποχή!
Το «Αλ, το παλιό ρομπότ», είναι ένα πρωτότυπο έργο, γραμμένο από δύο νέους ανθρώπους και μιλάει για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τα παιδιά του σήμερα. Η παράσταση αυτή ανήκει στην εποχή της και αντλεί έμπνευση από την τρέχουσα πραγματικότητα, γεννώντας υγιείς προβληματισμούς σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την τεχνολογία. Το κείμενο πραγματεύεται την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, την αποξένωση, την εσωστρέφεια και κάνει κριτική πάνω σε θέματα που αφορούν μικρούς και μεγάλους.
Όλα αυτά είναι δοσμένα με έναν εντυπωσιακό τρόπο με σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το 3D Mapping, που θα μετατρέψει τη σκηνή του Ιλίσια σε ένα φαντασμαγορικό πλανητάριο. Οι χαρακτήρες εξερευνούν έναν πλούσιο θεματικό κόσμο με όχημα τον χορό, καθώς ειδικά σκηνοθετημένες χορογραφίες συνδυάζονται με τρισδιάστατες προβολές για να ζωντανέψουν ένα αληθινό παραμύθι στην σκηνή του Ιλίσια.
ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΤΑΚΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ
Κείμενο Νικηφόρος Βαλτινός & Θωμάς Αντωνάτος
Σκηνοθεσία Θωμάς Αντωνάτος
Χορογραφίες Δημήτρης Μαργαρίτης
Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος Εμμανουέλα Αλφιέρη
Πρωτότυπη Μουσική Γιώργος Αρκομάνης
Επιμέλεια 3D προβολών Ευάγγελος Τσαρούμης
Γραφικά Λητώ Αρέτα
Βοηθός Σκηνοθέτη Μαρία Καραμάνη
Φωτογραφίες Παράστασης Αγγελική Κοκκοβέ
Τρέιλερ Παράστασης Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος
Επικοινωνία IMMAGINE ADVERTISING

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό της εκπομπής,
τις επιχειρήσεις 9volto,
για την υποστήριξη τους στις τέχνες,τον πολιτισμό και τη μόδα.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένα σύγχρονο παραμύθι με τρισδιάστατες προβολές που μεταρέπουν τη σκηνή σε φαντασμαγορικό πλανητάριο ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION