Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Κι έτσι θα έρθει η σωτηρία σου !!!!!!!!!!!!


Όταν το καθήκον γίνεται προσταγή και η δύναμη ψυχής ένα μεγάλο κίνητρο                                                αστείρευτης προσφοράς….                                                       
Κάπου εκεί συναντάς τον πνευμονολόγο Αργύρη Τζουβελέκη και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής  ΕΜΛΑ …

 Πολλά ακούγονται καθημερινά για τα Δημόσια Νοσοκομεία!
Ατελείωτα προβλήματα που δεν περιγράφονται και που σίγουρα βάζουν τον κόσμο σε μεγάλες σκέψεις…
Πρόσφατα,όμως,βρέθηκα κι εγώ στη θέση των πονεμένων,μιας και στενό συγγενικό μου πρόσωπο,διάβηκε την πόρτα της βαριάς πνευμονολογικής λοίμωξης κι η μοίρα,πήρε την μορφή των ιατρών του νοσοκομείου Κορίνθου,που κατευθείαν με έστειλαν στην κλινική ΕΜΛΑ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Αρχικά ο τρόπος συμπεριφοράς και η αντιμετώπιση με συγκλόνισαν! 
Η αγάπη στα μάτια όλων τους ήταν μια μεγάλη ανακούφιση και το αισθανόσουν ότι είσαι μέσα σ΄έναν σπάνιο κόσμο ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης!
Η προισταμένη Όλγα Τοπαρλάκη μαζί με την αναπληρώτρια προισταμένη Δέσποινα Καραγκούνη,καθοδηγούν με σθένος και απόλυτη επιτυχία μια ομάδα πρότυπων νοσηλευτριών…
Αγαπητές,Νεκταρία Τσιτσέ,Μαρία Αρβανιτάκη,Ελένη Τζουμπελίδου,Ιωάννα Γιωτάκη,Δέσποινα Πασχαλίδου,Γεωργία Κρεμμυδάκη,Ελισσάβετ Γραμματικού,Γεωργία Ευσταθίου και Αντωνία Βεργή,πόσο σας ευχαριστώ μέσα απ΄την ψυχή μου … 
Γι΄αυτό που είστε ! 
Άψογες,ακοίμητοι φρουροί πάνω απ΄τις ανάγκες του ασθενή,αληθινοί φίλοι της υγείας και της ισχυρής θέλησης για επούλωση των τραυμάτων ψυχής και σώματος …

Θα σταθώ όμως με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη στον άνθρωπο που με τον αγώνα του και την ασταμάτητη μελέτη,έρευνα και προσφορά του,μας χάρισε την ελπίδα και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι οι λύσεις είναι εδώ,δίπλα μας και θα βρεθούν για τον άνθρωπο μας !!! 
Τον άνθρωπο εκείνο που με το ζεστό του χέρι χαιδεύει τα κεφάλια των ασθενών,παρέχει αμέριστη στήριξη και μοιράζεται απλόχερα σε κάθε σημείο που του επιβάλλει η σκέψη κι η ψυχή του,ώστε να «χαιδεύει»κάθε πρόβλημα και να το εξωστρακίζει…Να το αποδυναμώνει,να το πολεμά ….
Τον άνθρωπο που πριν φύγουμε απ΄το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ και την κλινική ΕΜΛΑ,μας είπε … «Μην την πάρετε αν φοβάστε ότι δεν θα καταφέρετε να τις δώσετε τα φάρμακα της … Μην την πάρετε … Αφήστε την σ΄εμάς! ».
Τον υπέροχο αυτόν άνθρωπο που τηλεφωνούσε ώστε να μάθει τι γίνεται και πως πάνε τα πράγματα αφού βγήκαμε απ΄το νοσοκομείο!
Τον ΑΡΓΥΡΗ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ,ιατρό πνευμονολόγο με ατελείωτες διαπιστεύσεις και γνώσεις αλλά πάνω απ΄όλα με την πλήρη παρουσίαση της ανθρώπινης του υπόστασης !!!!!!!!!! 
Πρώτα άνθρωπος και μετά επιστήμονας !!! 
Ευχαριστούμε ... από καρδιάς για ότι κάνατε για εμάς !!! 

Αγαπητό μου Sigma κοινό …. 
Εύχομαι ποτέ να μην βρεθείς στη θέση της ασθένειας …. Αλλά αν πρέπει να το περάσεις,χαμογέλα … Ίσως βρεθεί δίπλα σου ένας ιατρός σαν τον Αργύρη Τζουβελέκη  και  μια ομάδα σαν του Αργύρη Τζουβελέκη-των νοσηλευτριών της κλινικής ΕΜΛΑ,στον νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ….
Κι έτσι θα έρθει η σωτηρία σου !!!!!!!!!!!!

Με βαθιά εκτίμηση απέναντι σε όσους πονούν,υποφέρουν,παλεύουν…
Σοφία Αναστασίου Στάμου
Πρόεδρος της Sigma Media Group  

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κι έτσι θα έρθει η σωτηρία σου !!!!!!!!!!!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION