Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η εκπομπή LIfe In Colour κι η Στεφανία Βαλσαμάκη,σας παρουσιάζουν το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ !


Το «Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016», αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr. Όλοι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και φορείς έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο 2ήμερο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016. Δυνατότητα συμμετοχής στα πάνελ ή στα workshops έχουν και όλοι οι εκθέτες. Σκοπός του φεστιβάλ: Η ανάδειξη της εκπαίδευσης που προσδίδει αξία στο άτομο και στην κοινωνία. Στόχοι του Φεστιβάλ είναι : Η δυνατότητα συνάντησης των αναγκών του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος με θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς, άτομα και κοινωνικές ομάδες. Η ενημέρωση για νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις και διεξόδους. Η καινοτομία και η εναλλακτική εκπαίδευση. 
Η εκπομπή Action και το ένθετο της Στεφανίας Βαλσαμάκη Life In Colour , που εξειδικευμένα ασχολείται με το παιδί και τον ενήλικα ήταν εκεί για να σας μεταδώσει όλο το ρεπορτάζ απ΄την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση!

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εκπομπή LIfe In Colour κι η Στεφανία Βαλσαμάκη,σας παρουσιάζουν το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION