Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά...

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ
«Κουκίδα» live
στο El Convento Del Arte
Πέμπτη 3 Μαίου 2018

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά. Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις όπως η Φουρκέτα της Ελένης Γκασούκα, παρουσιάζει live ένα πρόγραμμα που φανερώνει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της.
Στην «Κουκίδα» που θα παρουσιάσει στον τόσο ατμοσφαιρικό χώρο του Εl Convento del Arte την 3 Μαίου, επιλέγει μια σειρά από τραγούδια που σχηματίζουν ένα πολύχρωμο μουσικό σύμπαν. Από τον ηλεκτρισμό των Ξύλινων Σπαθιών και τον πληγωμένο ερωτισμό της Piaf και της Nina Simone, στον καημό του Άκη Πάνου και από τους εύθραυστους Simon and Garfunkel, στον εξωτισμό του Caetano Veloso και της αιθέριας Kate Bush. Ανάμεσα τους χωρούν και τραγούδια από musical του Αndrew Lloyd Webber.

Μαζί και νέα τραγούδια από την «Κουκίδα» τον πέμπτο προσωπικό της δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με δυνατές υπογραφές σύγχρονων δημιουργών.
Στο άψογο αποτέλεσμα συμβάλλουν οι εκλεκτοί μουσικοί που συνοδεύουν την Βικτώρια Ταγκούλη σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.
Χρίστος Θεοδώρου - ενορχήστρωση, πιάνο Αντώνης Αρβανίτης - κοντραμπάσο Βαγγέλης Παρασκευαϊδης - κρουστά, βιμπράφωνο 
El Convento Del Arte 
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, 
Αθήνα Πέμπτη 3 Μαίου 2018 
Μουσική παράσταση: «Κουκίδα» live 
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα 
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00 
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό 
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 
email: info@elconvento.gr 
web address : http://www.elconvento.gr
Είσοδος: 8 euro 
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά για τις αξιόλογες παραστάσεις που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ζωντανά... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION