Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Βασική φιλοσοφία η συνεργασία μας από την πρώτη στιγμή με τους κορυφαίους οίκους της Ευρώπης....

            

Εταιρική Παρουσίαση
Η εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην χονδρική πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων το 1969.
Βασική φιλοσοφία η συνεργασία μας από την πρώτη στιγμή με τους κορυφαίους οίκους της Ευρώπης. Από τότε έως και σήμερα , όλοι μας στην Status design εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας εντός και εκτός Ελλάδος τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας ,αισθητικής, οικονομίας ενέργειας και εργονομίας.
Την πείρα αυτή με πολύ μεράκι μεταφέραμε στo δικό μας εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, όπου μπορείτε να δείτε τα πλέον επώνυμα προϊόντα για το μπάνιο και το δάπεδο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ταξινομημένα έτσι ώστε να μην κουράζουν τον επισκέπτη αλλά να αναδεικνύουν και να οριοθετούν τις επιθυμίες του που σε άλλους χώρους δεν θα μπορούσε να εκφράσει.
Και αν υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για την τελική επιλογή των προϊόντων, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει τις τεχνικές συμβουλές και τον σχεδιασμό πού χρειάζεται ο χώρος σας .
Δεν σταματάμε εδώ όμως. Έχοντας προμηθεύσει τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και πολλά από τα σημαντικότερα projects στην Ελλάδα με τα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια, αποκτήσαμε και παρουσιάζουμε στην έκθεση μας την μεγάλη μας τεχνογνωσία ,που μπορεί να φανεί χρήσιμη στα έργα κάθε μηχανικού, αρχιτέκτονα ή άλλου επαγγελματία που σχετίζεται με τα προϊόντα μας.
Η ιδέα να γίνει αυτός ο κατάλογος σε CD ξεκίνησε από την ανάγκη να διευκολύνουμε την προβολή των προϊόντων, να βοηθήσουμε στην κατανόηση της χρήσης των διαφορετικών υλικών και να αναδείξουμε την ποικιλία σε σχέδια και σε πρώτες ύλες στο χώρο του μπάνιου, του δαπέδου και των ειδών υγιεινής.
Το σύγχρονο design δεν περιορίζεται στην επιλογή χρωμάτων και υλικών αλλά εξελίσσεται σε ένα ανεξάντλητο κυνήγι καινοτόμων και υψηλής αισθητικής προϊόντων.

                                               Τιμή και χαρά μας να σας γνωρίσουμε!

Status Design
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασική φιλοσοφία η συνεργασία μας από την πρώτη στιγμή με τους κορυφαίους οίκους της Ευρώπης.... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION