Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η Sigma Media Group αρωγός του Δήμου Θήρας και κάθε ενέργειας του...«50 χρόνια Ακρωτήρι - Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού» στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 12 Δεκεμβρίου !

4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης με τίτλο φέτος: «50 χρόνια Ακρωτήρι - Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού».  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος,που με την ζεστή του αγκαλιά άνοιξε τον δρόμο των Action In Greece,θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Για τα 50 χρόνια της Ανασκαφής στο Ακρωτήρι θα μιλήσει ο καθ. Χρίστος Ντούμας, διευθυντής Ανασκαφής στο Ακρωτήρι,που με την αποκλειστική του συνέντευξη στις Action In Greece και το The Santorini Project,μας συγκίνησε και μας μετέφερε στην Αρχαιότητα της Σαντορίνης με τον πιο παραστατικό τρόπο. 
Για τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στα μνημεία και τα μουσεία της Σαντορίνης θα μιλήσει ο δρ Δημήτρης Αθανασούλης, διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ενώ ο κ. Σταύρος Μπένος – ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ – θα αναφερθεί σε μία σειρά παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Σαντορίνης.

Το πάνελ των ομιλητών ολοκληρώνεται με τον κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Google Ελλάδας,Κύπρου,Μάλτας ο οποίος θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google και στη συνεργασία με το Δήμο Θήρας για την υποστήριξη του "Σαντορίνη Προορισμός Όλο το Χρόνο".

Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Media Group αρωγός του Δήμου Θήρας και κάθε ενέργειας του...«50 χρόνια Ακρωτήρι - Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού» στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 12 Δεκεμβρίου ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION