Σ΄ένα μοναδικό ταξίδι θαλασσινών μας ξεναγεί σ΄αυτή την εκπομπή η Σοφία! Στην Πετρούπολη στο Ιχθυοπωλείο της Τράτας της οικογένειας Καραμάνη , ανακαλύπτουμε πως να ψήνουμε σωστά τα θαλασσινά μας, ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα καλαμάρια και στα θράψαλα , πως να ανοίγουμε όστρακα κι άλλα πολλά μυστικά της θαλασσινής κουζίνας ...
Φύγαμε λοιπόν για την τράτα και την οδό 25ης Μαρτίου 151 για ένα ταξίδι στον κόσμο της γεύσης της θάλασσας , που θα σας μείνει αξέχαστο !
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου