Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Γέκλα ... παράξενο όνομα !Γέκλα

(Παράξενο όνομα)

Θεατρική σκηνή ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

     Από την Κυριακή 29 Γενάρη 2017 στις 21:00 και κάθε Κυριακή για 4 μόνο παραστάσεις θα παίζεται το θεατρικό έργο της Κατερίνας Σιγάλα «Γέκλα-παράξενο όνομα-».
Είσοδος ελεύθερη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κατράκης, βοηθός σκηνοθεσίας η Κατερίνα Σιγάλα και παίζουν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Πάντη Κούσης , Μαρίνα Νικολα’ι’δου, Εβελίνα Πετενιώτου, Κατερίνα Σιγάλα, Βαγγέλης Τσιγαράς,Παναγιώτης Τυροπάνης.
Μουσική επιμέλεια : Στράτος Ισαακίδης. 
Σκηνικά:Θανάσης Τσουμπρής

   Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων με κάποια στοιχεία γκροτέσκ.Θα λέγαμε ότι αποτελεί ένα καυστικό σχόλιο πάνω στην υστερία της σύγχρονης κοινωνίας και του τρόπου ζωής των ανθρώπων αλλά και την υλιστική διάθεση που διέπει πλέον σχεδόν τα πάντα.Άνθρωποι απογοητευμένοι,πληγωμένοι από κυβερνήσεις,φίλους,γυναίκες και άντρες προσπαθούν να βρουν διέξοδο με έναν τρόπο αστείο,αναπάντεχο,απροσδόκητο τελικά για τον θεατή.

  Όλα όμως δοσμένα με έναν τρόπο που χαρίζει άφθονο γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη και κρίση.
   Το έργο είναι δομημένο έτσι ώστε να παρουσιάζονται διάφορες ιστορίες από όλο το φάσμα της Ελληνικής επικράτειας και της κοινωνικής διαστρωμάτωσης.

Κοινός παρανομαστής σε όλες τις ιστορίες,το γέλιο και το κλάμα.Δύο στοιχεία τόσο γνώριμα στην ανθρώπινη φύση και προσωποποιημένα από δύο ρόλους που παρουσιάζονται σαν αφηγητές-σχολιαστές.

  Τα υπόλοιπα…επί σκηνής.


 Νίκος Γ.Κατράκης Σκηνοθέτης

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γέκλα ... παράξενο όνομα ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION