Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Στο Shelter ο Θωμάς Φώτης !


O Θωμάς Φώτης φέτος το χειμώνα θα μοιραστεί όσα κουβαλά μες στις μουσικές του από 25 Νοεμβρίου και για 10 Παρασκευές στο Shelter στου Ζωγράφου. 

Παρέα και με εκλεκτούς φίλους μουσικούς στήνει γιορτή σ ένα πρόγραμμα με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία, τα οποία θα εναλλάσσονται με παραδοσιακά τραγούδια που κουβαλάει μαζί του από την γενέτειρα του την Ήπειρο, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Όλα αυτά θα συνομιλούν με blues και rock ακούσματα που καθόρισαν τον Θωμά Φώτη στην προσωπική του διαδρομή.

«Μετά και την 3η δισκογραφική του δουλειά και τις συνεχόμενες επιτυχίες, μας υπόσχεται έναν ακόμα πιο ζεστό χειμώνα με νέες κυκλοφορίες, πολύ ένταση και ρυθμό πάνω στη σκηνή»

Λίγα λόγια για τον ίδιο:
Ο Θωμάς Φώτης γεννήθηκε στο Αθαμάνιο Άρτας. Από την ηλικία των 16 ετών σπούδασε ανώτατα θεωρητικά, κιθάρα και φωνητική στο παράρτημα του Πατραϊκού Ωδείου στην Άρτα, στο οποίο και δίδαξε τρία χρόνια. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο εργαστήρι φωνητικής και υποκριτικής της Μίρκας Γεμεντζάκη, της οποίας την μέθοδο έχει υιοθετήσει και ο ίδιος, καθώς διδάσκει, επίσης, φωνητική και μουσική. 
Γράφει στίχους, μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του. Παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες («Το κλουβί με τις τρελές») όσο και σε παιδιά («Φρουτοπία»). Έχει ήδη δισκογραφήσει 3 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ: Το Δεκέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Σ’ αυτές τις γραμμές». Toν Ιούλιο του 2007 σε συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Λευτέρη Μιχαήλ κυκλοφορεί τη δεύτερη δουλειά του με τίτλο «Ξεχασμένο τάμα». 
Ο τρίτος δίσκος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2012 από τη Ζεύξις music με τίτλο «Αλήθεια τι θα’ κανες;» Την ενορχήστρωση του δίσκου υπογράφει ο Αντώνης Γούναρης, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη με το τραγούδι «Κάτσε Καλά». Τους στίχους των κομματιών του δίσκου υπογράφουν ο Θωμάς Φώτης, ο ποιητής Θάνος Ζελίτης και η στιχουργός Λαμπρινή Λάμπρου. Το ύφος της μουσικής του έχει δεχθεί επιρροές τόσο από rock και blues, όσο κι από λαϊκά και παραδοσιακά ακούσματα., καθώς η οικογένειά του έχει μουσική παράδοση, ιδίως στα ηπειρώτικα. 
Ο Θωμάς Φώτης εμφανίζεται σε συναυλίες και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, αλλά και έχοντας κάνει support σε καλοκαιρινά live καλλιτεχνών όπως του Χρήστου Θηβαίου, αλλά και τoυ Glenn Hughes στο Φεστιβάλ Ιωαννίνων. 

Έχει συνεργαστεί επίσης με τους Χριστόφορο Κροκίδη,Παντελή
Αμπαζή, Μιχάλη Κακέπη, Χρήστο Τόλιο και ,για πολλά χρόνια, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Shelter
Παπάγου 92 Ζωγράφου
Παρασκευή 22:00 
Είσοδος Ελεύθερη
Tηλ. Επικοινωνίας: 6983625129

            Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο Shelter ο Θωμάς Φώτης ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION