Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η Σύρος - ένα σπουδαίο νησί μεγάλης ιστορικής και αρχαιολογικής σημασίας - αγγίζεται απ΄τα Μπλέ Κύματα του Γιάννη Βέλλη !
«ΑΙΓΑΙΟ Μικρογραφίες»


Αιγαίο. Μπλε, κύματα, πέλαγος, ομορφιά.
Αιγαίο. Μαύρο, φουρτούνα, ελπίδα, υγρός τάφος.

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, το Αιγαίο έχει δύο όψεις· ειδικά στις μέρες μας. Το χρώμα του μας συνεπαίρνει, ο ήχος των κυμάτων του μας ηρεμεί. Φέρνει στο νου ταξίδια, ηλιοβασιλέματα, καραβάκια, γαλήνη, αλλά και στοχασμό. Για κάποιους είναι το σπίτι τους και για άλλους το καταφύγιο των διακοπών τους. Για κάποιους “άλλους”, όμως, έγινε η οδός διαφυγής τους, ο δρόμος προς την ελπίδα ή το τελευταίο τους 'λιμάνι'...


Αποτίοντας φόρο τιμής και στις δύο αυτές όψεις του Αιγαίου, ο Γιάννης Βέλλης δημιούργησε μικρογραφίες και έργα μεγαλύτερων διαστάσεων, φτιάχνοντας οπτικά “κολάζ” που αναδεικνύουν τις διαφορετικές πλευρές του δικού του πελάγους.


Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 στις 21:30 ο Γιάννης Βέλλης εγκαινιάζει στην «ΑΠΟΘΗΚΗ» (Απόλλωνος 4, Σύρος – τηλ. 22810 87990) τη νέα του δουλειά με τίτλο «ΑΙΓΑΙΟ Μικρογραφίες».


Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιουλίου – 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 19:30 – 22:30

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Σύρος - ένα σπουδαίο νησί μεγάλης ιστορικής και αρχαιολογικής σημασίας - αγγίζεται απ΄τα Μπλέ Κύματα του Γιάννη Βέλλη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION