Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το " Τhe Santorini Project " της Sigma !!! Έρχεται ένας κύκλος 12 , τριαντάλεπτων αριστουργηματικών εκπομπών για το θαύμα της φύσης , που λέγεται Σαντορίνη !


The  Santorini project 
-----------------------------------------




Πυρετωδώς  συνεχίζονται οι προετοιμασίες της δημοσιογραφικής ομάδας της Sigma - που επιμελείται το " The Santorini  project " καθημερινά και για ατελείωτες ώρες, στα γραφεία της  . 
Εκεί οι δημοσιογράφοι της  Sigma, συλλέγουν  όλο το υλικό που χρειάζεται  λίγο πριν την τρίτη και καθοριστική τους επίσκεψη στο νησί ! Σύσσωμη η ομάδα εργάζεται  δυναμικά ,  για τη δημιουργία μιας " μυθικής "  εκπομπής ... ενός ταξιδιού που θα μαγέψει το βλέμμα και την καρδιά ... ενός  μοναδικού οδοιπορικού στο νησί  , μέσα απ΄τα μάτια των συνεργατών της Sigma .

Αναζητώντας  σπάνιο υλικό και ντοκουμέντα, η Sigma ανακαλύπτει όλο και καινούργια στοιχεία , τα οποία μελετάει και ταυτόχρονα  παραθέτει στην τεχνική ομάδα του καναλιού Sigma Online Television , ούτως ώστε να προετοιμάζονται οι λήψεις και οι θεαματικές πληροφορίες που θα μεταδώσουν αυτές οι λήψεις, στο Παγκόσμιο κοινό , για το συναρπαστικό νησί !



Όλο αυτό το υλικό θα παρουσιαστεί σε μια Έκθεση με πλήρη στόχευση την απόλυτη ενημέρωση προς το  Παγκόσμιο κοινό . Μιλώντας , για την ιστορία , τη   φυσική ομορφιά , την αρχαιολογική αξία , την ηφαιστειακή λαίλαπα , την γαστρονομία , τις εμπορικές δραστηριότητες και δίνοντας  σαφείς και λειτουργικές τουριστικές οδηγίες -  τις πληρέστερες όλων των εποχών - η Σαντορίνη προσκαλεί τον κόσμο 
να την εξερευνήσει μέσα απ΄τις εκπομπές της  Sigma , 
απ΄άκρη σ΄άκρη ! 

Η Έκθεση θα επικεντρωθεί επίσης , σε χαρακτηριστικές ομιλίες και συνεντεύξεις ανθρώπων που γεννήθηκαν στο νησί , επισκεπτών που λάτρεψαν αυτόν τον τόπο και φορέων του νησιού , που ακατάπαυστα ενισχύουν τη Sigma ,στο παραγωγικό αυτό project , που απευθύνεται σ΄όλη τη Γη! 

Η Sigma επίσης ,  ψάχνει σημαντικά βίντεο ανά τον κόσμο που αφορούν τη Σαντορίνη και φτιάχνει ένα πρότυπο αρχείο που θα παρουσιάσει  στην  Έκθεση  ,  για το " The Santorini project " ! Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό  βίντεο - σας παραθέτουμε σ΄αυτό το link ... 

Όλο το υλικό της  Sigma θα διατεθεί σε εκπαιδευτικά τουριστικά σεμινάρια και τουριστικά πρακτορεία και θα αποσταλεί στο Υπουργείο Τουρισμού , για την εύλογη κι εύστοχη χρήση του  προς  το Παγκόσμιο κοινό  -  με την νόμιμη άδεια περί πνευματικής ιδιοκτησίας της Sigma .  




Το Γραφείο Τύπου της εταιρείας και τα δικά της επίσημα Social Media , θα συνεχίσουν  να σας ενημερώνουν  για οτιδήποτε προκύπτει μέσα απ΄την έρευνα μας , με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα ,αφήνοντας τις εκπλήξεις των πιο συναρπαστικών συναπαντημάτων με τη Σαντορίνη να τρέξουν απ΄το 2016 στους δέκτες σας ... 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το " Τhe Santorini Project " της Sigma !!! Έρχεται ένας κύκλος 12 , τριαντάλεπτων αριστουργηματικών εκπομπών για το θαύμα της φύσης , που λέγεται Σαντορίνη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION