Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

H Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην τηλεοπτική της εκπομπή ... τα είπε Έτσι κι Αλλιώς ... με τη Σοφία Στάμου !!!

Πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η  πρόεδρος της Sigma , Σοφία Στάμου , με τον άλλο της όμως ρόλο ...   Αυτόν που εδώ και χρόνια γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τη Σοφία  ...

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη κι η Σοφία Στάμου αμέσως μετά το τέλος του γυρίσματος ...

 Για οικιακή οικονομία και πολλές εύστοχες παρεμβάσεις της σωστής διαχείρισης των οικονομικών μας όσον αφορά το θέμα του φαγητού , μίλησε η Σοφία στην Ντέσσυ , στην γνωστή κι επιτυχημένη πρωινή τηλεοπτική εκπομπή "  Έτσι κι Αλλιώς  " , πριν από μερικές ημέρες ... Μεταξύ άλλων μάθαμε να ψωνίζουμε σωστά κι έξυπνα , τι πρέπει να αποφεύγουμε και ποιά είναι τα δύο κρεατικά που μπορούν να " υποστηρίξουν " το Ελληνικό τραπέζι , αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας !

Ο Γιάννης Αλαμάνος , γνωστός δημοσιογράφος κι αρχισυντάκτης της τηλεοπτικής εκπομπής , μετά από μια συζήτηση ... που " μαγειρεύει  " πολλές options επιτυχίας  !

Η Σοφία Στάμου μετά την αναφορά της στο κομμάτι της οικονομικής σίτισης ,αναφέρθηκε εκτενώς σε ότι έχει να κάνει με την Sigma Media και το έργο της , απ΄το ξεκίνημα της Εταιρείας μέχρι και σήμερα . Μοιράστηκε με το κοινό σημαντικά στοιχεία για το κανάλι  μας και φυσικά αναφέρθηκε σε όλες τις σημαντικές συνεργασίες , που  συμβαίνουν καθημερινά στην Sigma Online Television !
Με τις κυρίες Ελευθερία Νταβατζή και Μαρία Ζώη

Παρακολουθείστε όλη την εκπομπή της Ντέσσυ Κουβελογιάννη μαζί με την συνέντευξη της Σοφίας Στάμου 




Παρακολουθείστε  μόνο την συνέντευξη της Σοφίας Στάμου 




Η Sigma Media  ευχαριστεί θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό " αρτ " κι όλη την εξαιρετική ομάδα της εκπομπής για την άψογη συνεργασία . Θερμές ευχαριστίες και στην αγαπημένη δική μας Ντέσσυ Κουβελογιάννη καθώς και στον Γιάννη Αλαμάνο  για την αγάπη τους  και την   στήριξη τους στην Sigma Media Group  !!! 


Επιμέλεια ρεπορτάζ  : Sigma Press Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην τηλεοπτική της εκπομπή ... τα είπε Έτσι κι Αλλιώς ... με τη Σοφία Στάμου !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION