Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Bollywood festival , δείτε το τηλεοπτικό μας spot για το μεγαλύτερο Event του καλοκαιριού στο Τεχνόπολις από 3- 5 Ιουλίου !!!



3ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”
Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CIDUNESCO)
και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
Στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, 3 – 5 Ιουλίου 2015
O νέος ΘΕΣΜΟΣ που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, το «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» ανοίγει για 3η φορά τις πύλες του στις 3 Ιουλίου 2015. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου 2015 και θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη (Γκάζι) του Δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της Αθήνας.
Το Φεστιβάλ είναι ιδιαίτερης πολιτισμικής χροιάς και αναδεικνύεται – για μια ακόμη φορά – σε μεγάλο πολιτιστικό γεγονός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της θερινής περιόδου στην Αθήνα. Διοργανώνεται και πάλι από τοArtistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.).
Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες.
Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στην Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών – πέρα από γεωγραφικά σύνορα – στο σύγχρονο κόσμο που ζούμε.
Στα πλαίσιά του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί, τραγουδιστές και άνθρωπο των γραμμάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις, διαλέξεις, διαγωνισμοί, bazaar και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλήθος σεμιναρίων χορού και μουσικής από μεγάλους δασκάλους που θα επισκεφθούν την Ελλάδα από διάφορες χώρες.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορού Bollywood στην Ελλάδα με διακρίσεις και δώρα.
Πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες χορού καθώς και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες που επιθυμούν να λάβουν μέρος είτε στις Παραστάσεις είτε στο διαγωνισμό μπορούν να απευθυνθούν στους διοργανωτές.

                            Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bollywood festival , δείτε το τηλεοπτικό μας spot για το μεγαλύτερο Event του καλοκαιριού στο Τεχνόπολις από 3- 5 Ιουλίου !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION