Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ακούστε και δείτε σήμερα Κυριακή στις 19.00 το απόγευμα , την αγαπημένη μας Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpla 9,89 - να μας μιλάει για το πρώτο δικό της Event Planning ταξίδι στην Sigma Media Group !!!


Η  αγαπημένη μας   "  Event Planning " πρωταγωνίστρια , πάντα γλυκιά , ζεστή και επικοινωνιακή τόσο στο ραδιόφωνο  του Alpha  κάθε Σαββατοκύριακο στις 19.00 ,  όσο και στην εκπομπή της στην Sigma Online Television , που έκανε εχθές ημέρα Σάββατο 6 Ιουνίου , την πρεμιέρα της  με τα γνωστά επιτυχημένα  αναμενόμενα αποτελέσματα  επιτυχίας !!! 


Συγχαρητήρια , αγαπημένη μας  Τζωρτζέλα και πάντα τέτοιες επιτυχίες  στην ήδη μεγάλη και σημαντική επιτυχημένη πορεία σου !!!



Ακούστε σε λίγο στις  19.00  η ώρα , στην εκπομπή της Τζωρτζέλας στο ραδιόφωνο τις πρώτες της δηλώσεις μετά την χθεσινή επιτυχημένη της εμφάνιση στην Sigma Online Television ...


Η Τζωρτζέλα μας on air ... στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 !! 

Μια εξαιρετική εκπομπή έχει η Τζωρτζέλα μας τα Σαββατοκύριακα στο ραδιόφωνο του Alpha !!!


http://www.alpha989.com/Home.aspx?a_id=256 

(  Alpha , ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ! ) 





http://www.sigmamedia.com.gr/

(  η διαδικτυακή τηλεόραση που " βάζει χρώμα στη ζωή σου " !!!  ) 


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακούστε και δείτε σήμερα Κυριακή στις 19.00 το απόγευμα , την αγαπημένη μας Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpla 9,89 - να μας μιλάει για το πρώτο δικό της Event Planning ταξίδι στην Sigma Media Group !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION