Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Έρχεται το Action Special Edition , η μεγάλη ανατροπή της διαδικτυακής θέασης στην Ελλάδα !!!

Στα πρότυπα των web tv του εξωτερικού , για πρώτη φορά στην Ελλάδα ...


'Εχοντας πάντα σαν στόχο , να δημιουργήσουμε για εσάς μια χρηστική και πρότυπη πλατφόρμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης , η Sigma αυτή τη στιγμή προετοιμάζει την εκπομπή Action Special Edition , κάτω απ΄την " ομπρέλα " της οποίας , θα παρακολουθείτε τα δικά σας αγαπημένα τηλεοπτικά αστέρια και αξιόλογους επαγγελματίες - ο καθένας  στο είδος του - να στηρίζουν την καθημερινότητα σας !

Οι εκπομπές θα είναι θεματικά προσεγμένες κι επιλεγμένες έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται σημαντικά θέματα , που εσείς μας έχετε ζητήσει . Θα μπορείτε να έρχεστε σε απευθείας επαφή με τους παρουσιαστές και να συμμετέχετε ενεργά μέσα στις εκπομπές των αγαπημένων σας καλλιτεχνών . Μετά την τεράστια επιτυχία του Action , του πολυθεματικού magazino του καναλιού μας , που εσείς ανεβάσατε στα πρώτα charts της προτίμησης σας , έρχεται και το Action Special Edition  από την Πρωτομαγιά  , για να σας αγκαλιάσει με την πολυμορφία και την αμεσότητα του . Καλή σας θέαση !


Sigma Press 




  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρχεται το Action Special Edition , η μεγάλη ανατροπή της διαδικτυακής θέασης στην Ελλάδα !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION