Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Justin Bieber ...ταλέντο και φήμη!

Το όνομα του έχει ταξιδέψει παντού,έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους ανά το κόσμο και έχει κερδίσει μια θέση στην λίστα των επιτυχημένων πριν τα 30.Ακόμα και άτομα άσχετα με το χώρο της μουσικής γνώριζαν πως ο Justin Bieber ήταν ένας έφηβος τραγουδιστής.Οι θαυμαστές φώναζαν υστερικά το όνομα του, τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν τρυπώσει σε κάθε χαραμάδα της ζωής του και όλος ο κόσμος γνώρισε ένα καινούργιο ταλέντο. O Justin κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να γίνει διεθνώς αναγνωρισμένος. Μόλις στην ηλικία των 16 ετών...

Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1994 στο Καναδά.Ο νεαρός Justin ασχολείτο με την μουσική απο την παιδική ηλικία, μαθαίνοντας πολλά όργανα και ηχογραφώντας τραγούδια που είχε ο ίδιος γράψει. Μερικά βίντεο από αυτά βρέθηκαν ανεβασμένα στο γνωστό μουσικό site για να θαυμάσουν το μικρό καλλιτέχνη και οι συγγενείς που έμεναν μακριά... Και κάπως έτσι τον ανακάλυψε ο μελλοντικός του μάνατζερ!

O Bieber πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσει το μουσικό κοινό: τη φωνή, το ταλέντο και κυρίως τη νεανική φρεσκάδα! Είναι ο δεύτερος ανήλικος τραγουδιστής που γνωρίζει τέτοια απήχηση, μετά την μανία και τα πρωτοφανή νούμερα που δημιουργήθηκαν από την Britney Spears στα τέλη του 1990. Και πράγματι, ο νεαρός Justin απέδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή! Το πρώτο του τραγούδι, “One Time”, κυκλοφόρησε το 2009, λίγους μήνες μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με την δισκογραφική του γνωστού Usher, RBMG.Κατέκτησε μια θέση στο τοπ 10 του Καναδά ενώ βρέθηκε και στις λίστες τοπ 30 πολλών άλλων χωρών! Το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο “My world” που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 έγινε αργότερα πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ο Justin Bieber, ήταν ο πρώτος τραγουδιστής του οποίου 7(!) τραγούδια απο το πρώτο του άλμπουμ μπήκε στην λίστα των Hot 100! Το διάσημο τραγούδι του “baby” είναι το βίντεο που έχει τα περισσότερα views και τα περισσότερα σχόλια στο youtube!

Όσον αφορά το κοινό του, το φαινόμενο του Bieber έχει χωρίσει στα δύο τους μουσικούς ακροατές. Υπάρχει υπερβολική αντίθεση με τις απόψεις γύρω από το όνομα του. Από την μία μεριά οι φανατικοί θαυμαστές και από την άλλη οι φανατικοί haters! Στην πρώτη συγκαταλέγονται, όπως είναι λογικό, νεαρές ηλικίες ενώ στην δεύτερη είναι όλοι εκείνοι που συνοψίζουν την αντιπάθεια τους προς τον νεαρό τραγουδιστή στην έκφραση : “Είναι δημιούργημα των δισκογραφικών εταιριών και της προώθησης”. Και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν σθεναρά την γνώμη τους μα η αντιπαράθεση εμφανίζεται το ίδιο έντονη σε κάθε ευκαιρία. Πάντως ο μικρός Justin σίγουρα έχει, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, προσελκύσει την δημοσιότητα για τα καλά. Πλέον, καμία κίνηση του δεν ξεφεύγει από κανέναν και αποτελεί καινούργιο θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ των 2 ομάδων!

Μπορεί όμως να είναι μονάχα η προώθηση που τον έκανε να είναι αυτό που είναι;...Τα βραβεία απονέμονται το ένα μετά το άλλο στο όνομα του, οι πωλήσεις των δίσκων του φτάνουν σε εξωφρενικά νούμερα ενώ το όνομα του είναι απ'ο τις πιο αναγνωρίσιμες λέξεις παγκοσμίως. Μια μικρή επιτόπια ερεύνα θα βοηθήσει τον καθένα να σχηματίσει την κριτική του. Ας μην ξεχνάμε πως πολλοί, απλά μπορεί να παρασύρθηκαν από τις δηλώσεις και να εκφέρουν άποψη χωρίς να γνωρίζουν. Το γεγονός όμως παραμένει το ίδιο. Ο Justin Bieber έχει φτάσει στην κορυφή και έχει εδραιωθεί εκεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Η ζωή του έφηβου καλλιτέχνη, έχει απασχολήσει πολλούς απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε. Όλα δείχνουν πως ακόμη και στην περίπτωση που ίσως να μην άξιζε την φήμη του στην αρχή, τώρα ανταπεξέρχεται άψογα σε αυτήν, κερδίζοντας την επάξια!

Κισελιόβα Αναστασία

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Justin Bieber ...ταλέντο και φήμη! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION